DELUXE γκαζον πλαστικο HomeGrass

Πλαστικό Γκαζόν Προϊόντα & Ποιότητες (Οδηγός)

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να βρεις το πιο κατάλληλο πλαστικό γκαζόν; Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι ποιότητες του χλοοτάπητα, τόσο στο αισθητικό, όσο και στο πρακτικό αποτέλεσμα;

Πως να Επιλέξω Πλαστικό Γκαζόν;

Ο πλήρης οδηγός της Homegrass σου δίνει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις.

Τι Πρέπει να Λάβεις Υπόψη σου [Και να Κάνεις], Πριν Αγοράσεις Πλαστικό Γκαζόν;

Είναι γεγονός πως ένας χάρτης με πλήρεις οδηγίες για την επιλογή του καταλληλότερου χλοοτάπητα είναι δύσκολη υπόθεση, εφόσον κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Παρόλα αυτά, ο παρακάτω οδηγός έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ρίξει το απαραίτητο φως στην έρευνά σας.

1. Ζητήστε τα Απαραίτητα Δείγματα

Μια πολύ βασική αρχή που πρέπει να ακολουθείται από όλους. Δεν αγοράζουμε ποτέ συνθετικό χλοοτάπητα, αν δεν έχουμε δει κάποιο δείγμα του με τα ίδια μας τα μάτια. Είτε πρόκειται για μια μικρή, είτε για μια μεγαλύτερη ποσότητα, ο δειγματισμός των υπό εξέταση προϊόντων είναι το πρώτο βήμα που θα πρέπει να αναζητήσει κάποιος. Πατήστε εδώ, αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν τα δείγματα της Homegrass.

2. Μάθετε τα Πάντα για την Εγγύηση που Συνοδεύει τα Προϊόντα

Είναι προφανές πως η εγγύηση της εκάστοτε ποιότητας είναι το κρισιμότερο ίσως στοιχείο που πρέπει να εξεταστεί, προκειμένου να προχωρήσουμε ή να απορρίψουμε την αγορά ενός προϊόντος. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η χώρα παραγωγής του χλοοτάπητα. Ένας γενικός κανόνας είναι πως τα προϊόντα που παράγονται εντός της ΕΕ είναι πολύ ανώτερης ποιότητας, αφού τα πρότυπα και οι διαδικασίες παραγωγής τους είναι συνήθως πολύ αυστηρότερα από ότι στις τρίτες χώρες. Οι κριτικές όσων έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα προϊόντα που εξετάζετε, είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα μπορούσε να λύσει ενδεχόμενες απορίες & να σας ενθαρρύνει στην αγορά του.

3. Σιγουρευτείτε ότι Συγκρίνετε Όμοια Προϊόντα

Ένα λεπτό σημείο στο οποίο παρατηρούνται αρκετά λάθη όταν συγκρίνονται οι ποιότητες και οι τιμές συνθετικού χλοοτάπητα, είναι η επιλογή των προϊόντων. Ίσως τελικά δεν έχει και πολύ νόημα το να συγκρίνουμε την τιμή δύο ειδών χλοοτάπητα, όταν για παράδειγμα ο ένας έχει ύψος ίνας στα 5cm, ενώ ο άλλος μόνο 2cm, έτσι δεν είναι;

4. Σιγουρευτείτε ότι η Προσφορά που θα λάβετε Περιλαμβάνει Όλα τα Kόστη

Έχετε παραλάβει το πλαστικό γκαζόν. Είστε ικανοποιημένοι, τόσο από τις κριτικές που τον ακολουθούν, όσο και από την προσφορά που σας κάνουν. Πώς θα κρίνεις αν αυτό που παραλαμβάνεις αντιπροσωπεύει το ποιοτικότερο ή το καλύτερο πλαστικό γκαζόν; Υπάρχουν διάφορα σημεία τα οποία μπορείς να τσεκάρεις:
Ρεαλιστικό αποτέλεσμα: Ένας γενικός κανόνας προκειμένου να χαρακτηρίσουμε ποιοτικό ένα είδος Συνθετικού Γκαζόν, είναι η ιδιότητά του να φαίνεται και να προσομοιάζει σχεδόν απόλυτα στο φυσικό.

Ποιότητα της Ίνας

 1. Προσέχουμε ώστε να εξασφαλίσουμε πως οι ίνες του υπό εξέταση χλοοτάπητα έχουν το απαραίτητο πάχος. Είναι προφανές πως όσο πιο ποιοτική είναι η ίνα, τόσο πιο πολύ θα διαρκέσει η επένδυση μας.
 2. Καλό υπόστρωμα-βάση, στοιχείο απαραίτητο ώστε να πετύχουμε την άριστη αποστράγγιση νερού ή άλλων υγρών στοιχείων.
 3. Μεγάλη πυκνότητα, ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αίσθηση του φυσικού αισθητικού αποτελέσματος.

Τι Προσέχεις όταν Αναθέτεις την Εγκατάσταση του Πλαστικού Γκαζόν σε Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών;

“Πώς θα βρω το καλύτερο εξειδικευμένο συνεργείο στο πλαστικό γκαζόν ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”;
Ένα από τα πιο έντονα ερωτήματα όλων όσων αποφασίζουν να επενδύσουν τους αγαπημένους τους χώρους με γκαζόν πλαστικό. Αν και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, υπάρχουν κάποια tips τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να προσλάβεις την καλύτερη ομάδα τοποθέτησης χλοοτάπητα. Πιο συγκεκριμένα:
 • Αναζητάς και μελετάς τα πρόσφατα projects της εταιρείας. Έργα τα οποία θα ήθελες να δεις στο δικό σου κήπο, μπαλκόνι ή ταράτσα. Τόσο το Site της εκάστοτε εταιρείας, όσο και οι λογαριασμοί της στα Social Media είναι τα μέρη στα οποία μπορείς να βρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες.
 • Επισκέπτεσαι το showroom της εταιρείας ώστε αφενός να δεις από κοντά τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, αφετέρου να σου εξηγήσουν όσο πληρέστερα γίνεται την πορεία που θα έχουν οι απαιτούμενες εργασίες.
 • Επιβεβαιώνεις τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην προσφορά που έχεις λάβει (η πλήρης ανάλυση θεωρείται απαραίτητη από έναν επαγγελματία).
 • Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου κάποιος επιλέγει να τοποθετήσει μόνος του το πλαστικό γκαζόν (ειδικά όταν ο χώρος είναι αρκετά μικρός ή ενιαίος).
 • Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να ανατρέξουμε σε σχετικά tutorials ή οδηγούς που ενδεχομένως έχει δημοσιεύσει η εταιρεία από όπου προμηθευόμαστε το χλοοτάπητα.
 • Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για μια σωστή έρευνα αγοράς και είμαστε απολύτως σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζουμε.
Τι κάνουμε στη συνέχεια; Ακολουθούν δύο τρία απλά ερωτήματα, τα οποία θα κρίνουν την τελική μας απόφαση!

Πόσα θέλω να διαθέσω;

Αποφασίζουμε το ποσό που είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε. Έχουμε δει διάφορες ποιότητες χλοοτάπητα με ποικίλα χαρακτηριστικά & ιδιότητες. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε στο σημείο αυτό, είναι πως ανεξαρτήτως του ποσού που επενδύουμε, προσέχουμε πάντα ώστε να αγοράσουμε την καλύτερη ποιότητα που μπορούμε.

Πού θα τοποθετηθεί το πλαστικό γκαζόν, Τι δραστηριότητες θα κάνω σε αυτό;

Κρίσιμο ερώτημα, εφόσον τόσο η χρήση, όσο και η συχνότητα που θα το χρησιμοποιούμε, είναι στοιχεία που καθορίζουν την ποιότητα που θα πρέπει να έχει ο χλοοτάπητας ώστε να αντέχει στο χρόνο.

Είναι τα προϊόντα που αγοράζουμε φιλικά προς το παιχνίδι των παιδιών ή των κατοικιδίων μας;

Είναι κατάλληλος ο πλαστικός χλοοτάπητας για παιδιά και κατοικίδια; Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά ή τα αγαπημένα μας ζωάκια που πρόκειται να παίξουν στο νέο χώρο όπου τοποθετείται το γκαζόν. Η πιο ασφαλής τακτική είναι η εξέταση των πιστοποιητικών που συνοδεύουν τα υλικά κατασκευής ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βάλετε επικίνδυνα υλικά στον κήπο που παίζουν τα παιδιά σας. Όταν δοθούν οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, έρχεται η ώρα της τελικής επιλογής.
Πλαστικό Γκαζόν Homegrass – Επιλογές/Ποιότητες
Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση των προϊόντων μας:
SMART
Γκαζον πλαστικο SMART
(BE) SMART
Ο τεχνητός χλοοτάπητας Smart είναι το προϊόν με την καλύτερη σχέση ποιότητας/ τιμής στην αγορά. Μία πραγματικά έξυπνη επιλογή που συνδυάζει ικανοποιητική πυκνότητα και απαλότητα με υψηλή αντοχή. Ιδανικός για εφαρμογές σε κάθε κήπο ή μπαλκόνι, κατάλληλος για παιδιά και κατοικίδια, καθώς και για πολύ παιχνίδι!
SPRING
Γκαζον πλαστικο ποιοτητα SPRING - Homegrass
SPRING
Μοναδική απαλότητα και υψηλή ελαστικότητα, σε συνδυασμό με καλή αντοχή και πυκνότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το μοντέλο Spring μια πολύ καλή επιλογή, για τον κήπο και την πισίνα. Παιδιά και κατοικίδια θα τον λατρέψουν!
ELEGANCE
Γκαζον πλαστικο ποιο προιον να επιλεξω ELEGANCE
ELEGANCE
Κορυφαία πυκνότητα και απαλότητα. Άριστη επαναφορά στο πάτημα και πολύ υψηλή αντοχή. Ένας κομψός χλοοτάπητας που αναδεικνύει και αναβαθμίζει τους χώρους γύρω από πισίνες και κάθε γωνιά του κήπου σας.
ULTIMATE
Πλαστικο γκαζον ULTIMATE ποιοτητα
ULTIMATE 
Ιδιαίτερα απαλός, πολύ υψηλής αντοχής χλοοτάπητας. Άριστη επιλογή σχεδόν για κάθε εφαρμογή. Πολύ ανθεκτικός για εντατικό παιχνίδι από παιδιά και κατοικίδια.
DELUXE
DELUXE γκαζον πλαστικο HomeGrass
DELUXE
Η πράσινη πολυτέλεια! Με ύψος 50mm, το μοντέλο Deluxe αποτελεί τη ναυαρχίδα της HomeGrass. Προσφέρει πυκνότητα στο μέγιστο, σε συνδυασμό με πολύ υψηλή αντοχή και άριστη αισθητική. Μεταμορφώνει αισθητικά κάθε κήπο σε μια deluxe όαση πρασίνου! Επίλογος
 • Είναι αλήθεια πως όταν δεν γνωρίζεις πώς να επιλέξεις την καλύτερη ποιότητα πλαστικού γκαζόν, η αγορά του μπορεί να εξελιχθεί σε μία στρεσογόνα διαδικασία με ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.
 • Από την άλλη, αν το κάνεις σωστά, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε μία φανταστική επένδυση, με πλεονεκτήματα που διαρκούν για πολλά χρόνια.
 • Στη Homegrass καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος που μας οδήγησε στη δημιουργία των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας.
Θέλουμε όποιος έρχεται στο χώρο μας να βιώνει στο 100% την αξία των προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων μας. Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Η έμπειρη ομάδα μας σας περιμένει, έτοιμη να σας λύσει οποιαδήποτε απορία. Αμαλία Κατζουράκη – CEO Σχετικές πληροφορίες:
 1. Πως συντηρείται (διατηρείται) το πλαστικό γκαζόν;
 2. Συνθετικό γκαζόν HomeGrass (Εταιρική Παρουσίαση)
 3. Τοποθέτηση τεχνητού γκαζόν (Πάτρα)

Η Κόνι Μεταξά (Konnie Metaxa) επέλεξε τον συνθετικό χλοοτάπητα SUPERIOR της HomeGrass  
Πρόσφατα νέα μας

Έχετε μεγαλύτερο κήπο;

Εάν ο κήπος σας είναι άνω των 50m2, επικοινωνήστε μαζί μας ή αναφέρετέ το στη φόρμα, ώστε να σας στείλουμε μια εξατομικευμένη προσφορά!
περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% - δεν περιλαμβάνει έξοδα αποστολής & τοποθέτησης
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΩΝ HOMEGRASS
 
SMART
SPRING
ELEGANCE
ULTIMATE
DELUXE
ΥΨΟΣ
ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ
ΑΝΤΟΧΗ
ΧΡΩΜΑ