Αρχική /

Αποστολή & Παραλαβή

Αποστολή & Παραλαβή

1. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας στο Μαρκόπουλο, κατόπιν επικοινωνίας, Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-16:00, μετά από 4 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή της παραγγελίας, χωρίς επιπλέον έξοδα παραλαβής.

 

 2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία:

 

  • Εντός Αττικής :

 

Αποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή της παραγγελίας και του κόστους μεταφορικών.

Για παραγγελίες άνω των 1.000 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν εντός Αττικής.

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 1.000 € το κόστος μεταφορικών επιβαρύνεται ο πελάτης. Τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα στο site μας, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με βάση τα κιλά των προϊόντων και τον Ταχυδρομικό Κώδικα του τόπου παράδοσης εντός Αττικής. Η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου, και η παραγγελία δεν παραδίδεται σε όροφο.

 

  • Εκτός Αττικής :

 

Αποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή της παραγγελίας και του κόστους μεταφορικών.

Σε περίπτωση αποστολής Εκτός Αττικής, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνεται ο πελάτης.

Λόγω των ειδικών συνθηκών παράδοσης ανάλογα με την περιοχή, δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού των μεταφορικών μέσω του site. Αν κάποιος πελάτης εκτός Αττικής επιλέξει την αποστολή με μεταφορική εταιρεία, θα λαμβάνει μήνυμα ότι η HomeGrass θα επικοινωνήσει μαζί του για το κόστος των μεταφορικών που θα πρέπει να καταβληθούν στη συγκκεριμένη περίπτωση.

 

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε δική της υπαιτιότητα ή που οφείλονται σε ανωτέρα βία.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας