Αρχική /

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Εφόσον το προϊόν «κόβεται» κατά παραγγελία στη διάσταση που επιλέγει στο site ο πελάτης, πρόκειται για ειδική παραγγελία και δεν επιστρέφεται αν ο πελάτης αλλάξει γνώμη. Ο πελάτης δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης.

 

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας το συντομότερο δυνατό και πάντως πριν την τοποθέτηση του προϊόντος στέλνοντας ένα email με τον αριθμό παραγγελίας σας, το παραστατικό πώλησης, καταγραφή του προβλήματος και απαραίτητα φωτογραφίες. Εφόσον ελέγξουμε το προϊόν και επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ελαττώματος, τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής του νέου προς αντικατάσταση θα τα καλύψει η εταιρεία μας.

 

Σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας το συντομότερο δυνατό και πάντως πριν την τοποθέτηση του προϊόντος στέλνοντας ένα email με τον αριθμό παραγγελίας σας, το παραστατικό πώλησης, καταγραφή του προβλήματος και απαραίτητα φωτογραφίες. Εφόσον ελέγξουμε το προϊόν και επιβεβαιωθεί το λάθος, τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής του νέου προς αντικατάσταση θα τα καλύψει η εταιρεία μας.     

 

Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως του λόγου επιστροφής, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, δηλαδή να μην έχει φθορές, η συσκευασία του να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύεται με την απόδειξη λιανικής/ τιμολόγιο με την οποία παραδόθηκε. Αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή προϊόντος.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας