Πλαστικός χλοοτάπητας για μπαλκόνι

Πλαστικός Χλοοτάπητας για Μπαλκόνι

Ο πλαστικός χλοοτάπητας είναι μια φανταστική επιλογή που αναβαθμίζει ουσιαστικά και ομορφαίνει τον οποιοδήποτε χώρο, είτε πρόκειται για τον κήπο που περιβάλλει το σπίτι μας, είτε για τα μπαλκόνια και την ταράτσα μας.

Αν μάλιστα γνωρίζεις τα βασικά για το πώς νας κινηθείς ώστε να βρεις την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, τα προϊόντα που θα ανακαλύψεις δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα το πραγματικό γρασίδι.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις μάλιστα, που ο τεχνητός χλοοτάπητας φαίνεται να υπερτερεί σε πολλά σημεία, έναντι της τοποθέτησης φυσικού γκαζόν σε αγαπημένους χώρους του σπιτιού μας.

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα μπορούσες να απολαύσεις το πράσινο και τη μοναδική αίσθηση που σου δίνει το γκαζόν σε χώρους οι οποίοι βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια του εδάφους, όπως είναι τα μπαλκόνια, οι βεράντες ή οι ταράτσες;

Αν θέλεις να μάθεις πώς γίνεται αυτό, έχεις έρθει στο σωστό σημείο!

Συνθετικός χλοοτάπητας για μπαλκόνι τοποθέτηση
Πλαστικός χλοοτάπητας για μπαλκόνι τοποθέτηση

Γιατί ο Πλαστικός Χλοοτάπητας Αποτελεί την Ιδανική Επιλογή για το Μπαλκόνι μας;

Το πιο δυνατό ίσως χαρακτηριστικό του τεχνητού χλοοτάπητα – το οποίο θα συνειδητοποιήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή – είναι η ευκολία που μας προσφέρει.

Ευκολία τόσο στην τοποθέτηση όσο και στη συντήρηση του προϊόντος. Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότεροι διακοσμητές εξωτερικών χώρων παρουσιάζουν το συνθετικό γκαζόν ως το ιδανικό προϊόν για χώρους όπως είναι τα μπαλκόνια, οι βεράντες ή οι ταράτσες των σπιτιών μας. Δείτε το έργο μας τοποθέτησης πλαστικού γκαζόν σε ταράτσα σπιτιού στην Αθήνα.

Η ευκολία και η ευελιξία της τοποθέτησης

Μία από τις μεγαλύτερες ευκολίες που μας προσφέρει ο πλαστικός χλοοτάπητας είναι το ότι μπορεί να κοπεί στο μέγεθος και στο σχήμα που εμείς επιθυμούμε ώστε να καλύψει περιμετρικά ό,τι βρίσκεται στο μπαλκόνι μας.

Θέλεις να τοποθετήσεις το χλοοτάπητα σε όλη την έκταση του μπαλκονιού;

Κανένα πρόβλημα!

Θέλεις να επενδύσεις με χλοοτάπητα το μπαλκόνι στο σημείο όπου συνηθίζεις να κάθεσαι με τους φίλους ή την οικογένεια σου, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτεσαι να κρατήσεις ένα τμήμα όπως ήταν πριν;

Μπορείς να το κάνεις και αυτό!

Με τον τεχνητό χλοοτάπητα δεν υπάρχουν περιορισμοί!

Η συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα!

Είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι ενώ θέλουν να επενδύσουν τους χώρους τους με πλαστικό γκαζόν, δεν παίρνουν την απόφαση να προχωρήσουν, φοβούμενοι τις απαιτήσεις που θα προκύψουν για τη συντήρηση του.

Αν έχεις κάποια εμπειρία από φυσικό γκαζόν, γνωρίζεις σίγουρα για τι ακριβώς μιλάμε.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας ωστόσο δεν είναι οργανικό προϊόν!

Τέρμα πια το άγχος για τυχόν ασθένειες, ζιζάνια ή έντομα που προσελκύονται από το φυσικό γρασίδι. Επιπροσθέτως, δεν χρειάζεται κούρεμα, πότισμα ή φυτοφάρμακα, ενέργειες που εκ των πραγμάτων θα δυσκόλευαν τη ζωή σε ένα μπαλκόνι!

Αν θέλεις να μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις αναφορικά με τη συντήρηση του συνθετικού γκαζόν, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τον πλήρη οδηγό από την έμπειρη ομάδα της Homegrass.

Έχει γίνει πλέον κατανοητό πως ο συνθετικός χλοοτάπητας μπορεί να τοποθετηθεί κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Πώς να Απολαμβάνεις το Μπαλκόνι σου 12 Μήνες το Χρόνο;

Είτε μένεις σε ένα διαμέρισμα, είτε σε ένα μικρό σπίτι χωρίς κήπο, είναι καθόλα φυσικό να θέλεις να ζεις, να διασκεδάζεις ή να ηρεμείς στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σου. Με άλλα λόγια, να αξιοποιήσεις το χώρο σου ώστε να περνάς όμορφες, ποιοτικές στιγμές, μόνος ή με τους αγαπημένους σου.

Ένα ζήτημα το οποίο φαίνεται να ταλαιπωρεί όσους επιλέγουν το φυσικό έναντι του τεχνητού χλοοτάπητα, είναι η προβληματική απομάκρυνση του νερού και η συσσώρευση λάσπης.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε πως η κατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα – με κατάλληλες τρύπες στη βάση του – εξασφαλίζει την πλήρη αποστράγγιση του νερού (και γενικότερα των υγρών) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επιλέγοντας το συνθετικό γκαζόν για το μπαλκόνι σου, μπορείς να απολαύσεις τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και το feeling του να έχεις έναν φανταστικό κήπο τον οποίο θα μπορείς να χαίρεσαι καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Συνδυάζοντας το τεχνητό γκαζόν με στοιχεία όπως μια πέργκολα καθώς και με τα κατάλληλα έπιπλα – ή με ό,τι άλλο επιθυμείς, μπορείς να δημιουργήσεις έναν πλήρως λειτουργικό εξωτερικό χώρο, ο οποίος θα μπορέσει να σου προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία και τη γαλήνη που αναζητάς.

Πράγματα που δεν φανταζόσουν ότι θα μπορείς να απολαμβάνεις σε έναν luxurious πλέον χώρο όπως είναι το μπαλόνι του σπιτιού σου!

Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν σε μπαλκόνι
Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν σε μπαλκόνι

Πλαστικό Γκαζόν Τιμές – Τοποθέτηση σε Μπαλκόνι

Το κόστος του πλαστικού γκαζόν και οι υπηρεσίες τοποθέτησης του στο μπαλκόνι σας όπως και σε κάθε άλλο χώρο του σπιτιού σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες τους οποίους έχουμε αναλύσει στο άρθρο μας “πόσο κοστίζει η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα“.

Μια Πράσινη Όαση σε περιμένει

Είμαστε σίγουροι πως στο σημείο αυτό, έχεις καταλάβει πόσα πολλά μπορείς να κάνεις σε ένα χώρο όπως το μπαλκόνι.

Μίλησε μαζί μας!

Η εξειδικευμένη ομάδα της Homegrass είναι έτοιμη να σου δείξει βήμα βήμα πώς μπορείς να μετατρέψεις ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι σε ένα φανταστικό, καταπράσινο μέρος και να σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή γκαζόν για τον χώρο σου.

Η δική σου πολυτελής πράσινη όαση σε περιμένει!

Μοναδικός περιορισμός;

Η φαντασία και η δημιουργικότητά μας.

Αμαλία Κατζουράκη CEO


Σχετικό άρθρο: Σπίτια με γκαζόν

Η Μυρτώ Κάζη μιλά για τον πλαστικό χλοοτάπητα της HomeGrass

Κόνι Μεταξά – Konnie Metaxa

Πρόσφατα νέα μας

Έχετε μεγαλύτερο κήπο;

Εάν ο κήπος σας είναι άνω των 50m2, επικοινωνήστε μαζί μας ή αναφέρετέ το στη φόρμα, ώστε να σας στείλουμε μια εξατομικευμένη προσφορά!
περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% - δεν περιλαμβάνει έξοδα αποστολής & τοποθέτησης
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΩΝ HOMEGRASS
 
SMART
SPRING
ELEGANCE
ULTIMATE
DELUXE
ΥΨΟΣ
ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ
ΑΝΤΟΧΗ
ΧΡΩΜΑ