Προϊόντα HomeGrass

SMART

O τεχνητός χλοοτάπητας με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής στην αγορά. Μία πραγματικά έξυπνη επιλογή που συνδυάζει ικανοποιητική πυκνότητα και απαλότητα με υψηλή αντοχή. Ιδανικός για εφαρμογές σε κάθε κήπο και μπαλκόνι, κατάλληλος για παιδιά και κατοικίδια, καθώς και για πολύ παιχνίδι!

SPRING

Μοναδική απαλότητα και υψηλή ελαστικότητα σε συνδυασμό με καλή αντοχή και πυκνότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το μοντέλο Spring πολύ καλή επιλογή για τον κήπο και την πισίνα. Παιδιά και κατοικίδια θα τον λατρέψουν!

ELEGANCE

Κορυφαία πυκνότητα και απαλότητα. Άριστη επαναφορά στο πάτημα και πολύ υψηλή αντοχή. Ένας κομψός χλοοτάπητας που αναδεικνύει και αναβαθμίζει τους χώρους γύρω από πισίνες και κάθε γωνιά του κήπου σας.

ULTIMATE

Ιδιαίτερα απαλός, πολύ υψηλής αντοχής χλοοτάπητας. Άριστη επιλογή σχεδόν για κάθε εφαρμογή. Πολύ ανθεκτικός για εντατικό παιχνίδι από παιδιά και κατοικίδια.

SUPERIOR

Η πράσινη πολυτέλεια! Με ύψος 50mm, το μοντέλο Deluxe αποτελεί τη ναυαρχίδα της Homegrass. Προσφέρει πυκνότητα και απαλότητα στο μέγιστο, σε συνδυασμό με πολύ υψηλή αντοχή και άριστη αισθητική. Μεταμορφώνει αισθητικά κάθε κήπο σε μια deluxe όαση πρασίνου!

Ασφάλεια

Κατασκευασμένο
από μη τοξικά υλικά

Αντοχή

Ανθεκτκό στη UV ακτινοβολία
και την έντονη χρήση

Κατάλληλο για παιδιά

Απαλό, Υποαλλεργικό
και αντιβακτηριδιακό

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Εύκολη και οικονομική
συντήρηση

Οικολογικό προϊόν

Απαλλαγμένο από λιπάσματα
και φυτοφάρμακα

Αισθητικό αποτέλεσμα

Αναβάθμιση χώρων και
πράσινο όλο το χρόνο

Κατάλληλο για κατοικίδια

Μεγάλη αντοχή
και εύκολο καθάρισμα

Εξοικονόμηση νερού

Δεν χρειάζεται
πότισμα

Δεν απαιτεί κούρεμα

Ξενοιάστε μια και καλή
από το κούρεμα