Elegance

Κορυφαία πυκνότητα και απαλότητα. Άριστη επαναφορά στο πάτημα και πολύ υψηλή αντοχή. Ένας κομψός χλοοτάπητας που αναδεικνύει και αναβαθμίζει τους χώρους γύρω από πισίνες και κάθε γωνιά του κήπου σας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΥΨΟΣ: 40mm

ΡΑΦΕΣ: 18.900 / τ.μ.

ΙΝΕΣ: 604.800 / τ.μ.

ΒΑΡΟΣ: 3.185 γρ. / τ.μ.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ

ΚΗΠΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

ΠΙΣΙΝΑ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΠΕΛΑΤΩΝ
Οι κριτικές που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της ποιότητας των προίόντων και των υπηρεσιών μας, αλλά και το ιδανικό κίνητρο για να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και επαγγελματισμό.

Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τον τεχνητό χλοοτάπητα της HomeGrass, από κάθε άποψη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η ομάδα της HomeGrass εγκατέστησε τον τεχνητό χλοοτάπητα '' Deluxe'', που αποτελεί και μοντέλο - ναυαρχίδα της, ο κήπος μας έχει υποστεί μια πραγματική μεταμόρφωση. Η Αμαλία είναι ένας επαγγελματίας που τα δίνει όλα στο χώρο του τεχνητού χλοοτάπητα και δεν ξεκουράστηκε στιγμή πριν η ομάδα της ολοκληρώσει την εγκατάσταση του χλοοτάπητα με τέλειο τρόπο.

Κωνσταντίνος Δ. Γέρακας

Πριν έρθουμε σε επαφή με τη HomeGrass, το θέμα του τεχνητού χλοοτάπητα αποτελούσε για εμάς πραγματικό πονοκέφαλο. Λόγω του προσανατολισμού του κήπου μας, η έλλειψη ηλιακού φωτός δημιουργούσε πολλή υγρασία, βρύα και ζιζάνια. Πλέον, ο πονοκέφαλος μάς έφυγε. Το γρασίδι μας δείχνει όμορφο όλο το χρόνο, ενώ το εξιδεικευμένο team τοποθετήσεων της HomeGrass πρόσεξε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Κατόρθωσαν να τοποθετήσαν τον τεχνητό χλοοτάπητα σε δύσκολα, οργανικά σχήματα γύρω από διάφορα δέντρα.

Γιώργος Κ. Γλυφάδα

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Η Ελένη έδειξε πολύ ενθουσιασμό και ήταν ιδιαίτερα φιλόξενη όταν επισκέφτηκα την έκθεση της HomeGrass. Όσο συζητούσαμε τις διάφορες επιλογές, η κόρη μου έπαιζε ξέγνοιαστα στον κήπο της έκθεσης. Επέλεξα τον χλοοτάπητα “Elegance” που δείχνει πολύ φυσικός και η Αμαλία επιμελήθηκε προσωπικά όλη τη διαδικασία της εγκατάστασης, με πολύ επαγγελματικό τρόπο, εκμεταλλευόμενη την πολύχρονη εμπειρία της. Η ομάδα της καθάρισε ακόμα και τις βεράντες μας, αφού τελείωσε με το γκαζόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Φαίνεται τέλειο!

Ελένη Τ. Βούλα

Τα τελευταία 7 χρόνια ο σύζυγός μου και εγώ ζούμε στην Κηφισιά και ο κήπος μας δεν αποτελούσε ποτέ πραγματικό ζήτημα. Μόλις ο γιος μας ξεκίνησε να περπατάει, το περασμένο καλοκαίρι, το φυσικό μας γκαζόν μετατράπηκε σε χάος. Γνώριζα τη HomeGrass από τους γείτονές μου και, αφού ήρθα σε επαφή με την εταιρεία, ο κήπος μου μετρήθηκε την επόμενη κιόλας μέρα. Μέσα σε ένα 24ωρο μας στάλθηκε κοι η οικονομική προσφορά, προασρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες μας. Αυτό σημαίνει γρήγορη εξυπηρέτηση! Τώρα, ο γιος μου παίζει με ασφάλεια στο τεχνητό γρασίδι. Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν μπαίνει λάσπη στο σπίτι μας και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Είμαι ενθουσιασμένη!

Μαρία Π. Κηφισιά

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον τεχνητό χλοοτάπητα της HomeGrass! Μοιάζει με το φυσικό γρασίδι αλλά με ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα! Αρχικά, οι φίλοι μας δεν αναγνώρισαν καν το γεγονός ότι το γρασίδι μας είναι τεχνητό! Είναι το καλύτερο σχόλιο που θα μπορούσαμε να πάρουμε. 🙂

Παύλος Μ. Φιλοθέη