Τεχνητό γκαζόν Πάτρα σε κήπο - τοποθέτηση και προμήθεια HomeGrass

Συνθετικό Γκαζόν Πάτρα – Τοποθέτηση σε Ιδιωτικό Κήπο

Χαρακτηριστικά Έργου της HomeGrass στην Πάτρα

    • Τοποθεσία: Πάτρα | Ιδιωτική Κατοικία
    • Έργο: Τοποθέτηση Τεχνητού Γκαζόν
    • Ποσότητα Χλοοτάπητα: 620 τμ
    • Ποιότητα Χλοοτάπητα: Ultimate & Εlegance

 

Ύστερα από αναρίθμητες ώρες σχεδιασμού και συζητήσεων γύρω από τις διάφορες εναλλακτικές, το κλειδί που θα σου επιτρέψει να ζήσεις όλα όσα έχεις φανταστεί μαζί με τους αγαπημένους σου, βρίσκεται πλέον στα χέρια σου.

Το σπίτι με το γκαζόν των ονείρων σου είναι πλέον μία πραγματικότητα με οδό και αριθμό.

Πλέον, το τελευταίο και – σύμφωνα με πολλούς – σημαντικότερο βήμα, είναι η διαμόρφωση του κήπου και γενικότερα των εξωτερικών χώρων του σπιτιού.

Τεχνητό γκαζόν Πάτρα Τοποθέτηση
HomeGrass συνθετικό γκαζόνΧλοοτάπητας για ταράτσες Αθήνα 

Η Επαφή με τους Ενδιαφερόμενους Ιδιοκτήτες & η Έναρξη μιας Εξαιρετικής Συνεργασίας

Στο στάδιο που μόλις περιγράψαμε, βρίσκονταν και οι ιδιοκτήτες ενός υπέροχου, ολοκαίνουργιου σπιτιού στην Πάτρα.

Είχαν μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή του σπιτιού τους, όταν μας επισκέφτηκαν στα γραφεία της εταιρείας μας, προκειμένου να δουν τις διάφορες ποιότητες τεχνητού χλοοτάπητα που διαθέτουμε.

Ήθελαν να φτιάξουν τον κήπο τους και το χώρο γύρω από την πισίνα όσο καλύτερα μπορούσαν.

Η τοποθέτηση τεχνητού γκαζόν ήταν η ιδανική επιλογή.

Δεδομένου ότι είχαν ακούσει τα καλύτερα, τόσο για τις υπηρεσίες μας, όσο και για τα προϊόντα της Homegrass, γνώριζαν καλά πως είχαν έρθει στο σωστό μέρος για αυτό που αναζητούσαν.

Έτσι, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος προκειμένου να προχωρήσουμε στην ουσία του έργου μας, η οποία δεν ήταν άλλη από την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους.

Οι φωτογραφίες από το εξωτερικό του σπιτιού ήταν αρκετά κατατοπιστικές ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη διερεύνηση των αναγκών και των επιθυμιών τους.

“Θέλουμε ένα ανθεκτικό, ποιοτικό υλικό που να πλησιάζει το φυσικό αποτέλεσμα του γκαζόν και δεν χρειάζεται συντήρηση”. . .

Ήταν η πρώτη φράση των ιδιοκτητών με την οποία ξεκίνησε ο διάλογός μας για το ποια προϊόντα θα επιλέγαμε να δειγματίσουμε.
Από το σημείο αυτό κι έπειτα, η ομάδα της Homegrass αναλαμβάνει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Η Πρόταση μας ως Απάντηση στις Επιθυμίες σας: Η Επιλογή του Κατάλληλου Χλοοτάπητα

Όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, το συγκεκριμένο σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο κήπο και μια εντυπωσιακή πισίνα στο κέντρο αυτού.

Ύστερα από σχετική συζήτηση γύρω από τις ανάγκες των ιδιοκτητών, καταλήξαμε από κοινού πως η καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο χώρο, ήταν να τοποθετηθούν δύο διαφορετικές ποιότητες τεχνητού χλοοτάπητα – μια για το χώρο γύρω από την πισίνα, και μια για τα υπόλοιπα κομμάτια του κήπου.

Ποιότητες Τεχνητού Χλοοτάπητα

Προτείναμε το Ultimate και το Εlegance.

Δύο ποιότητες που ταιριάζουν πολύ χρωματικά, ώστε να κάνουμε συνδυασμό των δύο υλικών, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στον χώρο γύρω από την πισίνα προτείναμε το Elegance.

Πρόκειται για έναν κομψό χλοοτάπητα ασυναγώνιστης απαλότητας και πυκνότητας, που αναβαθμίζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χώρους γύρω από τις πισίνες.

Το Elegance αποτελείται από ίνες ύψους 40mm και είναι κατάλληλο για πισίνες, κήπους, παιδιά & κατοικίδια.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, το οποίο μας οδήγησε στην τελική επιλογή του, είναι οι εξαιρετικά μαλακές ίνες που διαθέτει, ώστε η αίσθηση που έχεις στο πάτημα με γυμνό πόδι να είναι πολύ ευχάριστη.

Για τους υπόλοιπους χώρους, προτείναμε την ποιότητα Ultimate με ύψος ίνας στα 35mm.

Ιδανική για κήπους και έντονο παιχνίδι.

Τα χαρακτηριστικά που μας οδήγησαν στην επιλογή του για τα υπόλοιπα μέρη του κήπου, μεταξύ άλλων, είναι τόσο η τρομερή αντοχή που επιδεικνύει στο εξαντλητικό παιχνίδι παιδιών και κατοικίδιων, όσο και η εξαιρετική επαναφορά που επιδεικνύουν οι ίνες της συγκεκριμένης ποιότητας.

Οι ιδιοκτήτες είδαν και τα δύο προϊόντα στην έκθεσή μας.

Δεδομένου ότι τους άρεσαν και τα δύο πάρα πολύ, το μόνο που έμενε πλέον ήταν να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο τους, στην Πάτρα, ώστε να δειγματίσουμε τα υλικά και να δούμε πώς φαίνονται στο χώρο τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο το Ultimate όσο και το Εlegance έδειχναν απίστευτα όμορφα και στο χώρο τους.

Η συμφωνία έκλεισε και οι ιδιοκτήτες περίμεναν ανυπόμονοι έως ότου δουν το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία που τηρεί η εταιρεία μας.

Επιμέτρηση και Εκτίμηση του Χώρου από Τεχνικούς

Εξειδικευμένος τεχνικός της Homegrass έκανε ακριβή επιμέτρηση του χώρου και εκτίμηση για τις χωματουργικές εργασίες που απαιτούνταν, πριν την τοποθέτηση του χλοοτάπητα.

Το συνεργείο μας ανέλαβε τις χωματουργικές εργασίες και την τοποθέτηση του τεχνητού γκαζόν. Βρείτε πληροφορίες για την διαμόρφωση του τελικού κόστους αγοράς και υπηρεσιών τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα.

Ο Ενθουσιασμός των Ιδιοκτητών με το Τελικό Αποτέλεσμα

Χαμόγελα, ενθουσιασμός και αμέτρητα ευχαριστώ.

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αμοιβή για το έργο που μόλις είχαμε ολοκληρώσει.

Συνθετικός χλοοτάπητας Πάτρα - τεχνητό γκαζόν για κήπο ιδιωτικό στην Πάτρα
HomeGrass τεχνητός χλοοτάπηταςΣυνθετικό γκαζόν τοποθέτηση  – Συνθετικός χλοοτάπητας προβλήματα – μειονεκτήματα

Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι πελάτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Τόσο ο συνδυασμός των δύο αποχρώσεων, όσο και η αίσθηση που άφηνε το κάθε ένα από τα δύο προϊόντα στο πάτημα, ήρθαν και ταίριαξαν απόλυτα με ό,τι είχαν στο μυαλό τους οι δύο ιδιοκτήτες όταν αποφάσισαν να μας επισκεφθούν.

Αποτέλεσμα;

Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός και η χαρά των ιδιοκτητών, ώστε και οι δύο συμφώνησαν χωρίς δεύτερη σκέψη προκειμένου να τραβήξουμε φωτογραφίες από το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα.

Expert Author/CEO
Αμαλία Κατζουράκη

Πως τοποθετείται ο συνθετικός χλοοτάπητας - Άρθρο από την Αμαλία Κατζουράκη

Η Konnie Metaxa – Κόνι Μεταξά επιλέγει HomeGrass χλοοτάπητα για τον κήπο της.

Πρόσφατα νέα μας

Έχετε μεγαλύτερο κήπο;

Εάν ο κήπος σας είναι άνω των 50m2, επικοινωνήστε μαζί μας ή αναφέρετέ το στη φόρμα, ώστε να σας στείλουμε μια εξατομικευμένη προσφορά!
περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% - δεν περιλαμβάνει έξοδα αποστολής & τοποθέτησης
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΩΝ HOMEGRASS
 
SMART
SPRING
ELEGANCE
ULTIMATE
DELUXE
ΥΨΟΣ
ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ
ΑΝΤΟΧΗ
ΧΡΩΜΑ