Αρχική / Blog /

Διακόσμηση χώρου πισίνας: Αναδείξτε τον με ένα και μόνο προϊόν

Διακόσμηση χώρου πισίνας: Αναδείξτε τον με ένα και μόνο προϊόν

Διακόσμηση χώρου πισίνας: Ένα και μόνο προϊόν μπορεί να αναδείξει τον χώρο γύρω από την πισίνα σας και να τον μετατρέψει σε μια πραγματική όαση χαλάρωσης και στυλ!

Ο συνθετικός χλοοτάπητας, εφόσον είναι ποιοτικός (δείτε εδώ τα προϊόντα της HomeGrass), δίνει την πολυτελή αίσθηση του φυσικού γκαζόν γύρω από την πισίνα και σας επιτρέπει να απολαύσετε στο έπακρο τις ηλιόλουστες μέρες και τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια ξέγνοιαστα, χωρίς κόπο και κυρίως χωρίς έξοδα συντήρησης. Είτε έχετε εξοχικό ή σπίτι με πισίνα, στη HomeGrass έχουμε τη λύση που πρόκειται να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας! Ανακαλύψτε γιατί ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι η ιδανική επιλογή για τον χώρο γύρω από την πισίνα και διαβάστε bonus tips και ιδέες για το πώς να ανεβάσετε levels στη διακόσμηση του κήπου σας!

διακοσμηση χωρου πισινασ, τεχνητο γκαζον πισινα, συνθετικοσ χλοοταπητασ πισινα

Γιατί συνθετικός χλοοτάπητας γύρω από την πισίνα

Ασφάλεια και άνεση για… πολλά πλατσουρίσματα

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της HomeGrass είναι κατασκευασμένος από μη τοξικά, αντιβακτηριδιακά και υποαλλεργικά υλικά, γεγονός που τον καθιστά ασφαλή για όλη την οικογένεια, για παιδιά και κατοικίδια. Απαλός στην αφή και αφήνοντας την αίσθηση φυσικού γκαζόν στο πάτημα, μοιάζει σαν ένα πράσινο “χαλί” στο οποίο θα περπατάτε ξυπόλητοι πριν τις βουτιές σας στην πισίνα!

Ανθεκτικότητα κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο

Ο ποιοτικός συνθετικός χλοοτάπητας HomeGrass είναι σούπερ ανθεκτικός παντός καιρού, ακόμα και στην έντονη χρήση. Αποτέλεσμα; Θα διατηρήσει το χρώμα και την όμορφη όψη του, ακόμα και κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο και την υγρασία της πισίνας. Με πραγματική εγγύηση τουλάχιστον 8 χρόνων, οι συνθετικοί χλοοτάπητες HomeGrass δεν ξεθωριάζουν ούτε φθείρονται με την πάροδο του χρόνου.

Λιγότερα έξοδα συντήρησης, περισσότερες στιγμές απόλαυσης

Επιλέγοντας συνθετικό χλοοτάπητα HomeGrass για να διακοσμήσετε τον χώρο γύρω από την πισίνα σας, ξεχνάτε το πότισμα, το κούρεμα και τη χρήση χημικών λιπασμάτων, όπως - αναγκαστικά - θα κάνατε με το φυσικό γκαζόν. Ο συνθετικός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται συντήρηση, εξοικονομώντας σας χρόνο και επιπλέον έξοδα. Αρκεί ένα σκούπισμα και λίγο νερό για να διατηρείται πάντα καθαρός και “ζωντανός”, σαν καινούργιος!

διακοσμηση χωρου πισινασ, τεχνητο γκαζον πισινα, συνθετικοσ χλοοταπητασ πισινα

Η “πράσινη” επιλογή γύρω από την πισίνα σας

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι φιλικός προς το περιβάλλον, αφού δεν απαιτεί τη χρήση φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων. Επιπλέον, δεν χρειάζεται πότισμα, βοηθώντας σας στην εξοικονόμηση του πολύτιμου νερού.

Αίσθηση πολυτέλειας για έναν χώρο πισίνας βγαλμένο από τα όνειρά σας

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της HomeGrass προσδίδει την αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής στον χώρο γύρω από την πισίνα σας. Η πλούσια υφή του και το ζωντανό φυσικό πράσινο χρώμα του δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα που χαρίζει πολυτελή εμφάνιση σε κάθε κήπο. Αποτελεί αναμφίβολα τον καμβά για να δημιουργήσετε έναν χώρο που αναδεικνύει την καλαισθησία και το στυλ σας, κάνοντας την πισίνα σας να μοιάζει βγαλμένη από… luxury retreat!

διακοσμηση χωρου πισινασ, τεχνητο γκαζον πισινα, συνθετικοσ χλοοταπητασ πισινα

Ιδέες διακόσμησης για τον χώρο της πισίνας με συνθετικό χλοοτάπητα

Ζώνες χαλάρωσης γύρω από την πισίνα

Δημιουργήστε γωνιές χαλάρωσης γύρω από την πισίνα αξιοποιώντας τον συνθετικό χλοοτάπητα. Τοποθετήστε ξαπλώστρες, καναπέδες εξωτερικού χώρου, μεγάλα μαξιλάρια ή πουφ για έξτρα άνεση.

Φυτά σε μεγάλες ζαρντινιέρες για chic αποτέλεσμα

Προσθέστε έξτρα δόσεις αισθητικής στον χώρο με όμορφα λουλούδια σε μεγάλες γλάστρες ή ζαρντινιέρες. Τα λουλούδια και τα φυτά “γράφουν” υπέροχα και αναδεικνύονται περισσότερο από ποτέ με φόντο το πράσινο του συνθετικού σας χλοοτάπητα. 

Φωτισμός για ατμόσφαιρα by the pool

Ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο γύρω από την πισίνα σας. Χρησιμοποιήστε φωτιστικά δαπέδου για να δημιουργήσετε “διαδρόμους” πάνω στον συνθετικό χλοοτάπητα και στήστε την απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές γύρω από την πισίνα.

διακοσμηση χωρου πισινασ, τεχνητο γκαζον πισινα, συνθετικοσ χλοοταπητασ πισινα

Παιδικές γωνιές για ατέλειωτα παιχνίδια

Δημιουργήστε τη δική σας καλοκαιρινή “παιδική χαρά” πάνω στον συνθετικό χλοοτάπητα με παιχνίδια εξωτερικού χώρου, νεροτσουλήθρες, μίνι πισίνες ή φουσκωτά. Το τεχνητό γκαζόν HomeGrass, με πιστοποίηση ΕΝ 71-3, παρέχει μια ασφαλή και άνετη επιφάνεια για τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας για ατέλειωτα παιχνίδια!

Επικοινωνήστε με τη HomeGrass και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την ιδανική όαση στο σπίτι σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας