Αρχική / Blog /

Εξοχικό με κήπο: Πώς να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με συνθετικό χλοοτάπητα

Εξοχικό με κήπο: Πώς να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο χαλάρωσης με συνθετικό χλοοτάπητα

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και αυτό -  για κάθε ελληνική οικογένεια που σέβεται τις παραδόσεις - σημαίνει ολιγοήμερες διακοπές στο εξοχικό με ιδανικές θερμοκρασίες, οικογενειακά τραπέζια στην ύπαιθρο και απόλαυση στη φύση!

Πώς όμως μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο του εξοχικού σας, χωρίς να ξοδέψετε ώρες και κόπο για να τον καθαρίσετε μετά τον χειμώνα;

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται η HomeGrass, η εταιρεία-ηγέτης στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, να σάς προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία στη δημιουργία πανέμορφων κήπων για το εξοχικό σας με ελάχιστο κόστος συντήρησης. 

Δείτε γιατί αναβαθμίζετε τον κήπο του εξοχικού σας σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης επιλέγοντας το τεχνητό γκαζόν HomeGrass.

Ελάχιστη συντήρηση με λίγη φροντίδα

Το τεχνητό γκαζόν δεν χρειάζεται πότισμα, κούρεμα ή λίπασμα. Χρειάζεται μόνο καθάρισμα και αυτό με τη χρήση «έξυπνων» εργαλείων και τις συμβουλές συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα από την ομάδα της HomeGrass, είναι πραγματικά «παιχνιδάκι»! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο σας χωρίς κόπο και ανάγκη πολύωρης ασχολίας. 

Περισσότερος χρόνος για απόλαυση του κήπου στο εξοχικό 

Χωρίς την ανάγκη για συνεχή συντήρηση, και τις τύψεις ότι “δεν φρόντισα τον κήπο μου αρκετά”, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τον κήπο σας, τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των διακοπών σας, επιλέγοντας συνθετικό γκαζόν. Χαλαρώστε, διαβάστε, ή απολαύστε το φαγητό σας, με οικογένεια και φίλους, χωρίς να ανησυχείτε, ότι κάθε επίσκεψή σας στο εξοχικό «κρύβει» και απαιτητική εργασία στην ύπαιθρο.

Σίγουρη απόσβεση, χωρίς κόπο

Το συνθετικό γκαζόν είναι η επένδυση που εξοικονομεί χρήματα. Χωρίς την ανάγκη για πότισμα, θα μειώσετε τον λογαριασμό του νερού. Επίσης, οι απαιτήσεις συντήρησης είναι ελάχιστες, ενώ η ποιότητα των προϊόντων της HomeGrass δίνει εγγύηση για τέλειο «φυσικό» αποτέλεσμα για πολλά χρόνια! 

Ανθεκτικότητα και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο εξοχικό για τα παιδιά 

Το συνθετικό γκαζόν της HomeGrass είναι ανθεκτικό στην έντονη χρήση. Με τον συνθετικό χλοοτάπητα, η πιθανότητα ατυχήματος, εξαλείφεται, και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που χρησιμοποιείται για την κάλυψη του εδάφους σε παιδικές χαρές. Το χαρακτηριστικό που έχει να εφαρμόζει σε κάθε επιφάνεια και να την καθιστά μαλακή, λεία και επίπεδη, είναι εκείνο που εγγυάται την ασφάλεια όσων το χρησιμοποιούν. Αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια που παίζουν συχνά στον κήπο, το συνθετικό γκαζόν μπορεί να αντέξει τη φθορά και να διατηρήσει την εμφάνισή του. Είναι 100% υποαλλεργικό, αντιβακτηριδιακό, και άρα, ασφαλές στη χρήση, από μικρά και μεγαλύτερα… πατουσάκια!

Απόλαυση στον κήπο φιλική προς το περιβάλλον

Το συνθετικό γκαζόν HomeGrass δεν χρειάζεται χημικά προϊόντα, όπως λιπάσματα και φυτοφάρμακα, τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το περιβάλλον. Μαζί με τη μείωση στην κατανάλωση νερού, καθώς δεν χρειάζεται πότισμα, εξοικονομούνται επιπλέον φυσικοί πόροι, καθιστώντας αυτή την επιλογή απόλυτα… πράσινη!

«Φυσική» εμφάνιση όλο τον χρόνο για χαλάρωση στο εξοχικό κάθε εποχή

Το συνθετικό γκαζόν προσφέρει μια πολυτελή εμφάνιση πρασίνου για πολλά χρόνια, γεγονός που δεν μπορεί να επιτευχθεί με το φυσικό γκαζόν που καταπονείται περισσότερο από τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες. Το συνθετικό γκαζόν HomeGrass μπορεί να διατηρήσει το πράσινο χρώμα του, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, ενώ οι ίνες φαίνονται φυσικές και φρέσκες όλο τον χρόνο.

Passe-partout… παντός εδάφους του εξοχικού σας

Το συνθετικό γκαζόν μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε είναι χώμα, τσιμέντο, ξύλο, ή χορτάρι. Επιπλέον, ο συνθετικός χλοοτάπητας συμπληρώνει φυσικά φυτά και λουλούδια σε αυλές και παρτέρια, παρέχοντας μια επιφάνεια που μοιάζει με φυσικό γκαζόν. Οι ειδικοί της HomeGrass θα προτείνουν λύσεις και κόστος που θα εγγυάται την καλύτερη τοποθέτηση σε ελάχιστο χρόνο.

Με ελάχιστη συντήρηση, σίγουρη εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, καθώς και αισθητική και περιβαλλοντική αξία, το συνθετικό γκαζόν είναι η εξαιρετική επιλογή που μετατρέπει τον κήπο σας σε ένα καταφύγιο χαλάρωσης.

Απολαύστε τη συνεργασία με την πλέον εξειδικευμένη ομάδα στον χώρο και επισκεφθείτε το υπέροχο Show Garden μας για να δείτε από κοντά πώς θα μοιάζει ο ανανεωμένος κήπος του εξοχικού σας. Συζητήστε μαζί μας κάθε ανάγκη, σκέψη και ιδέα που έχετε, ακούστε τις προτάσεις μας και επιλέξτε τις διαθέσιμες ποιότητες της HomeGrass για να μετατρέψετε τον κήπο σας σε μια όαση πρασίνου, χωρίς τον «πονοκέφαλο» συντήρησής του. Έτσι απλά!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας