Αρχική / Blog /

Γιατί να επιλέξετε τη HomeGrass για το τεχνητό γκαζόν σας: Οι αξιολογήσεις μας τα λένε όλα!

Γιατί να επιλέξετε τη HomeGrass για το τεχνητό γκαζόν σας: Οι αξιολογήσεις μας τα λένε όλα!

Σχεδιάζετε να ανανεώσετε τον κήπο, την αυλή ή την ταράτσα σας με συνθετικό χλοοτάπητα; Είναι αλήθεια ότι η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας απ’ όπου θα προμηθευτείτε το τεχνητό γκαζόν σας είναι το πιο κρίσιμο βήμα στη διαδικασία… μεταμόρφωσης του σπιτιού σας! Στη HomeGrass είμαστε περήφανοι που η πολύχρονη εμπειρία μας, το πάθος μας για τον συνθετικό χλοοτάπητα και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας έχουν καταστήσει τη Νο1 επιλογή για τεχνητό γκαζόν στην Ελλάδα. Διαβάστε μερικές από τις αξιολογήσεις των πελατών μας, ανακαλύψτε γιατί να επιλέξετε τη HomeGrass για τον δικό σας κήπο και ζητήστε δωρεάν δείγματα σήμερα κιόλας!

Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

“Πραγματικά είναι η κορυφαία εταιρεία στο χώρο!! Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς για την προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα κατέληξα στην εταιρεία HomeGrass. Η Ελένη στην τηλεφωνική μας επικοινωνία μου έλυσε όλες τις απορίες. Επειδή βρίσκομαι στην Πάτρα της ζήτησα αν υπήρχε η δυνατότητα με κάποιο τρόπο να δω κάποια δείγματα πριν πάρω την οριστική μου απόφαση. Την επόμενη μέρα είχα τα δείγματα σπίτι μου δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση, το τονίζω αυτό γιατί δεν είχα αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρούσα σε παραγγελία. Αφού λοιπόν καταλήξαμε στην βέλτιστη επιλογή κλείσαμε ραντεβού μες την επόμενη εβδομάδα για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα απο τους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας. Ο Μιχάλης και ο Abdul δούλεψαν εξαιρετικά και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει πλήρως. Ένα καταπράσινο χαλί 90τμ κάλυψε την ταράτσα μας προσδίδοντας της ένα απίστευτο καλαίσθητο θέαμα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Εξαιρετική εταιρεία, με εξαιρετικούς επαγγελματίες!!”

B Well Done

“Άμεση εξυπηρέτηση λόγω του ότι είναι η μοναδική εταιρεία που έχει πάντα stock γι’ αυτό και καταλήξαμε σε αυτήν. Από τη στιγμή της απόφασης μέχρι την υλοποίηση πέρασε μια εβδομάδα, δεδομένου πως τώρα καλοκαίρι ήταν και high season. Φανταστική συνεργασία, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, πανέμορφο το τοπίο γύρω από την πισίνα μας! Eυχαριστούμε πολύ!”

Ροξάνη Α.

“Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον τεχνητό χλοοτάπητα της HomeGrass! Μοιάζει με το φυσικό γρασίδι αλλά με ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα! Αρχικά, οι φίλοι μας δεν αναγνώρισαν καν το γεγονός ότι το γρασίδι μας είναι τεχνητό! Είναι το καλύτερο σχόλιο που θα μπορούσαμε να πάρουμε. 🙂”

Παύλος Μ. Φιλοθέη

“Πάντα ήθελα το σπίτι μου στην πόλη να θυμίζει εξοχικό. Με την βοήθεια της HomeGrass μεταμόρφωσα, σε λίγες μόλις ώρες, τον πίσω κήπο σε έναν χώρο χαλάρωσης, απομόνωσης αλλά και παιχνιδιού για τον μικρό. Νιώθω ευλογημένος που πλέον κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτήν την εικόνα.”

Παναγιώτης Χ., Βριλήσσια

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τον τεχνητό χλοοτάπητα της HomeGrass, από κάθε άποψη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η ομάδα της HomeGrass εγκατέστησε τον τεχνητό χλοοτάπητα που αποτελεί μοντέλο - ναυαρχίδα της, ο κήπος μας μεταμορφώθηκε εντελώς. Η Αμαλία είναι ένας επαγγελματίας που τα δίνει όλα στο χώρο του τεχνητού χλοοτάπητα και δεν ξεκουράστηκε στιγμή πριν η ομάδα της ολοκληρώσει την εγκατάσταση του χλοοτάπητα με τέλειο τρόπο.”

Κωνσταντίνος Δ. Γέρακας

“Εξαιρετικό αποτέλεσμα! Πολύ καλή ποιότητα προϊόντος, φαίνεται σαν αληθινό γκαζόν και μεταμόρφωσε τον περιβάλλοντα χώρο! Εξαιρετική και η ομάδα που το εγκατέστησε, επαγγελματίες, ευγενικοί και φιλότιμοι. Ευχαριστούμε!”

Μαρία Ν. Δικαστικά

Δείτε εδώ όλες τις αξιολογήσεις μας!

Γιατί να επιλέξετε τη HomeGrass για το τεχνητό γκαζόν σας

Γιατί να επιλέξετε τη HomeGrass για το τεχνητό γκαζόν σας

Άριστο προϊόν με 8 χρόνια πραγματική εγγύηση

Στη HomeGrass δεσμευόμαστε να προσφέρουμε άριστης ποιότητας συνθετικούς χλοοτάπητες που πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από μη τοξικά υλικά και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην έντονη χρήση και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Γι’ αυτό και σας προσφέρουμε άφοβα τουλάχιστον 8 χρόνια πραγματική εγγύηση!

Άμεση διαθεσιμότητα για άμεση μεταμόρφωση του κήπου σας

Είμαστε η μόνη εταιρεία συνθετικού χλοοτάπητα στην Ελλάδα με stock στις αποθήκες μας στο Μαρκόπουλο για άμεση διαθεσιμότητα σε όποια ποιότητα τεχνητού γκαζόν κι αν επιλέξετε. Γι’ αυτό και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις.

Γιατί να επιλέξετε τη HomeGrass για το τεχνητό γκαζόν σας

Διαφάνεια και ειλικρίνεια χωρίς κρυφά κόστη

Η διαφάνεια στην εργασία μας και στη σχέση μας με τους πελάτες είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει απόλυτα! Δεν μας αρέσουν τα κρυφά κόστη και οι απρόβλεπτες χρεώσεις. Από την αρχή της συνεργασίας μας, σας παρέχουμε μια σαφή και αναλυτική προσφορά, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Επιβράβευσή μας η αίσθηση εμπιστοσύνης που νιώθουν οι πελάτες μας όταν συνεργάζονται μαζί μας.

Εγγυημένη εξυπηρέτηση πελατών πολλών αστέρων

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση είναι η εγγύησή μας σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας. Από την άμεση αποστολή δωρεάν δειγμάτων χωρίς καμία δέσμευση, έως τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για εσάς, την άμεση αποστολή προσφοράς και την επαγγελματική τοποθέτηση, η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σας για να σας στηρίξει. 

Γρήγορη και αποτελεσματική εργασία για άψογο αποτέλεσμα

Στη HomeGrass ξέρουμε καλά ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά για να ολοκληρώσουμε κάθε έργο τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα χωρίς καθυστερήσεις και κακοτεχνίες. Οι πελάτες μας εκτιμούν την ταχύτητα και την ακρίβεια με την οποία εργαζόμαστε, καθώς και τη διαφάνεια που επιδεικνύουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. 

Επισκεφθείτε μας και δείτε τη διαφορά… στον συνθετικό χλοοτάπητα!

Αν αναζητάτε την καλύτερη εταιρεία για να ανανεώσετε τον κήπο σας με συνθετικό χλοοτάπητα, δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι η ομάδα μας είναι η πλέον εξειδικευμένη στον χώρο!

Ελάτε στην έκθεσή μας στο Μαρκόπουλο και γνωρίστε μας από κοντά ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας