Αρχική / Blog /

Με τι κριτήρια να επιλέξω συνθετικό χλοοτάπητα για τον κήπο μου; Η HomeGrass δίνει όλες τις απαντήσεις!

Με τι κριτήρια να επιλέξω συνθετικό χλοοτάπητα για τον κήπο μου; Η HomeGrass δίνει όλες τις απαντήσεις!

Ήρθε η ώρα για ανανέωση και για να υποδεχθείτε το καλοκαίρι με ό,τι πιο σύγχρονο, όμορφο και οικονομικό, όπως ο συνθετικός χλοοτάπητας από τη HomeGrass.gr, την εταιρεία-ηγέτη στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για κήπους, μπαλκόνια και αυλές.

Με τι κριτήρια όμως επιλέγουμε συνθετικό χλοοτάπητα; Ας δούμε πώς η HomeGrass απαντάει με λύσεις στις δικές σας στοχευμένες ανάγκες! Με βάση την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων HomeGrass, αλλά και τη συνέπεια, τεχνογνωσία και εμπειρία της ομάδας μας, που «ακούει» τις επιθυμίες σας, ο κήπος σας σύντομα θα γίνει μία ανθεκτική, με 8 χρόνια πραγματική εγγύηση, ασφαλής, όλοι οι συνθετικοί χλοοτάπητες HomeGrass έχουν πιστοποίηση ΕΝ 71-3 και καλαίσθητη όαση… πρασίνου!

Smart… απόσβεση από την αρχή: Για όσους από εσάς αναζητάτε την ιδανική σχέση ποιότητας/τιμής, η πιο «έξυπνη» επιλογή είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας SMART, ένας συνθετικός χλοοτάπητας που συνδυάζει ικανοποιητική πυκνότητα και απαλότητα με υψηλή αντοχή σε smart κόστος. Φυσικά, όπως ισχύει για όλα τα προϊόντα της HomeGrass, δεν απαιτεί πότισμα, δεν καταναλώνει νερό και δε χρειάζεται ζιζανιοκτόνα, λιπάσματα, κούρεμα, κηπουρό – όλα όσα «συνοδεύουν» έναν κήπο με φυσικό γκαζόν, μειώνοντας την ανάγκη για κατανάλωση νερού, αλλά και το κόστος συντήρησης. 

Premier… αίσθηση για απόλυτη φυσικότητα: Για εσάς που αναζητάτε φυσικό ματ αποτέλεσμα και υπέροχη αίσθηση σε super τιμή, ο συνθετικός χλοοτάπητας PREMIER είναι η απόλυτη πρόταση. Με ύψος ίνας 40mm και απίθανη αίσθηση στο πάτημα, έχει πραγματικά την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Τοποθετήστε το σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε έχει παλιό γκαζόν, είτε χώμα, ακόμη και σε τσιμέντο ή πλακόστρωτες επιφάνειες και απολαύστε το πιο «φυσικό» αποτέλεσμα, με όλα τα οφέλη, χωρίς όμως, τις πολλές απαιτήσεις του φυσικού γκαζόν.

Optimal… ασφάλεια για όλη την οικογένεια: Έχετε παιδιά και κατοικίδια και το κυριότερο κριτήριο επιλογής σας είναι η ασφάλεια σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα; Ο συνθετικός χλοοτάπητας OPTIMAL δίνει χώρο για ατελείωτα παιχνίδια στον κήπο, προσφέροντας άνεση στα παιδιά. Η πυκνότητα και η μαλακή υφή του παρέχουν μια ασφαλή επιφάνεια παιχνιδιού, τόσο για παιδιά, όσο και για κατοικίδια. Επίσης, όπως όλοι οι συνθετικοί χλοοτάπητες HomeGrass, o OPTIMAL είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριδιακά, μη τοξικά, μη αλλεργιογόνα υλικά που μαζί με την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN-71-3 αυξάνουν την kids-friendly… προσωπικότητά του!

Elegance… αισθητική στο… «πράσινο»: Οι λάτρεις της αισθητικής εντυπωσιάζονται από το αισθητικά άψογο αποτέλεσμα του συνθετικού χλοοτάπητα ELEGANCE. Οι βεράντες, τα μπαλκόνια και οι κήποι με ή χωρίς πισίνα, είναι πάντα σε τάξη, δείχνουν κομψότητα και πολυτέλεια από κάθε άποψη και διατηρούν το πράσινο, λαμπερό χρώμα για πολλά χρόνια, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στο σπίτι σας και μεταμορφώνοντας τον περιβάλλοντα χώρο σε κάτι μοναδικό και όμορφο!

Glorious… αισθητική & ανθεκτικότητα «υψηλών» προδιαγραφών: Για εσάς που δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο σε ποιότητα, ανθεκτικότητα, εμφάνιση και αισθητική, η HomeGrass έχει την απόλυτη… glorious λύση! Με τις εντυπωσιακά πυκνές, non-directional, μαλακές και ελαστικές ίνες του, που του χαρίζουν φυσική, “ζωντανή” όψη, ο συνθετικός χλοοτάπητας GLORIOUS διατηρεί την αψεγάδιαστη εμφάνισή του καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, ή… «συμμαχώντας» με αυτές, ο συνθετικός χλοοτάπητας GLORIOUS παραμένει υπέροχος γιατί οι ίνες του, που φτάνουν τα 55mm σε ύψος, φαίνονται φυσικές και διατηρούν την πυκνότητα και την απαλότητά τους από εποχή σε εποχή για πολλά χρόνια.

Όποιες κι αν είναι οι δικές σας ανάγκες, λάβετε υπόψιν σας ότι όλα τα προϊόντα συνθετικού χλοοτάπητα της HomeGrass χαρακτηρίζονται από:

  • Πιστοποίηση κατά ΕΝ 71-3
  • 8 χρόνια πραγματική εγγύηση
  • Ευκολία
  • Ασφάλεια για παιδιά και κατοικίδια
  • Αισθητική
  • Ανθεκτικότητα 
  • Οικονομία
  • Υπευθυνότητα

Μια επίσκεψη στην έδρα της εταιρείας μας θα σάς πείσει!

Κάντε την έρευνά σας, δείτε τα έργα μας, αλλά και τις αξιολογήσεις από τους πελάτες της HomeGrass. Διατηρήστε τον κήπο σας, όπως την πρώτη ημέρα, με ελάχιστη συντήρηση και διατηρώντας το περιβάλλον καθαρό και επιλέξτε τον χλοοτάπητα HOMEGRASS που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς της HomeGrass, ή κλείστε ραντεβού για να απολαύσετε από κοντά και σε πραγματικές διαστάσεις πώς θα μοιάζει ο καινούριος σας κήπος, ή το καινούριο σας μπαλκόνι! Να είστε σίγουροι, πώς με την επιλογή ενός συνθετικού χλοοτάπητα HOMEGRASS, θα έχετε κάνει το καλύτερο δώρο σε εσάς, στην οικογένειά σας, αλλά και στο σπίτι σας!

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας