Αρχική / Blog /

Όμορφοι κήποι με τεχνητό χλοοτάπητα που αναδεικνύουν μοντέρνα σπίτια

Όμορφοι κήποι με τεχνητό χλοοτάπητα που αναδεικνύουν μοντέρνα σπίτια

/

Όμορφοι κήποι που αναδεικνύουν μοντέρνα σπίτια

Ψάχνετε για έναν έξυπνο τρόπο να ανανεώσετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας; Δώστε του μια μοντέρνα αισθητική σχεδιάζοντας το δικό σας σύγχρονο κήπο! Με λιτές γραμμές, πράσινες πινελιές και άπλετο φυσικό φως, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο στο οποίο θα βρίσκετε ηρεμία και γαλήνη από την πολύβουη καθημερινότητα.

Αντλήστε έμπνευση από τις παρακάτω τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση εξωτερικού χώρου και ετοιμαστείτε να μεγαλουργήσετε!

Μίνιμαλ αισθητική στον κήπο σας

Η υιοθέτηση της απλότητας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και στην αρχιτεκτονική τοπίου. Η δημιουργία ενός μίνιμαλ κήπου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε νέα πνοή στον υπαίθριο χώρο του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε δωρικές γραμμές χωρίς περισπασμούς, δίνοντάς μεγαλύτερη έμφαση στα φυσικά στοιχεία, όπως τα φυτά και τα λουλούδια. Η μίνιμαλ φιλοσοφία θέλει να δημιουργήσετε έναν πρακτικό χώρο που θα εξυπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες σας.

Για να ολοκληρώσετε τον πράσινο “καμβά” προσθέστε τον τεχνητό χλοοτάπητα Elegance της HomeGrass. Μία κομψή επιλογή που αναδεικνύει κάθε γωνιά του κήπου σας.

Τέλος, πριν κάνετε το οτιδήποτε, σκεφτείτε: Θέλετε να περνάτε χρόνο με φίλους για BBQ; Μήπως, θα χρησιμοποιήσετε το κήπο σας για απόλυτα προσωπική χαλάρωση ή θα αποτελέσει τον καλύτερο χώρο για πάρτι μέχρι πρωίας;

Βρείτε τις απαντήσεις και προσθέστε μόνο όσα είναι απαραίτητα για να εξυπηρετήσουν αυτούς τους σκοπούς. Σκοπός εξάλλου είναι να φτιάξετε ένα περιβάλλον με ισορροπία ώστε να σας δώσει την χαλάρωση που επιθυμείτε!

Χρησιμοποιήστε το φως και δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το φως για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Σχεδιάστε μονοπάτια ανάμεσα στο γκαζόν σας και φωτίστε τα. Προτιμήστε τον συνθετικό χλοοτάπητα Premier για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Αμέσως θα δείτε τον εξωτερικό χώρο του μοντέρνου σπιτιού σας να γίνεται πιο φιλόξενος. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με διακριτικό φωτισμό ανάμεσα στα παρτέρια που έχετε γεμίσει με φυτά εποχής.

Αν θέλετε κάτι πραγματικά μοναδικό, γιατί να μη διακοσμήσετε τον κήπο με φαναράκια που λειτουργούν με μπαταρία ή ηλιακή ενέργεια για μια μαγική ατμόσφαιρα; Ό,τι και αν αποφασίσετε, το φως αποτελεί σύμμαχο σας στην δημιουργία του κήπου των ονείρων σας.

Συμπεριλάβετε πολλά φυτά, δέντρα και λουλούδια για έναν πραγματικό εντυπωσιακό κήπο

Ένα μοντέρνος κήπος μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας και να του δώσετε την έξτρα πινελιά που χρειάζεται για να ξεχωρίσει. Το κλειδί για τη δημιουργία ενός πραγματικά όμορφου εξωτερικού χώρου, βρίσκεται στην επιλογή των σωστών φυτών, λουλουδιών αλλά και γκαζόν.

Ξεκινήστε από το τελευταίο, επιλέγοντας το γκαζόν εκείνο που είναι κατάλληλο για να αντέχει κάθε πρόκληση. Ο Ultimate συνθετικός χλοοτάπητας της HomeGrass είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Έπειτα, επιλέξτε φυτά εξωτερικού χώρου που δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και κατάλληλα για την περιοχή σας.Σκεφτείτε επίσης τον χρόνο που θα έχετε για να τα φροντίσετε. Αν θέλετε κάτι εύκολο στη συντήρηση προτιμήστε παχύφυτα και φτέρες που δε χρειάζονται μεγάλη φροντίδα. Μη φοβάστε να αφήσετε τη δημιουργικότητα σας να κυριαρχήσει- σκεφτείτε να αναμείξετε διάφορα μεγέθη και χρώματα φυτών μαζί για μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, επιλέγοντας ιδιαίτερα δέντρα για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Και μην ξεχνάτε - προσθέτοντας τα κατάλληλα έπιπλα εξωτερικού χώρου θα βοηθήσετε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ατμόσφαιρα του κήπου σας!

Κάντε το νερό πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του κήπου σας

Η ενσωμάτωση του υγρού στοιχείου στον κήπο σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε κάθε μοντέρνο σπίτι. Το νερό ως διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες μορφές στην αυλή σας: καταρράκτες, τρεχούμενα νερά ή και μικρές λίμνες, μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας. Αν μια λίμνη δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να ομορφύνετε τον κήπο με ένα κομψό σιντριβάνι.

Φυσικά, για να αναδειχθεί ένα τέτοιο ειδυλλιακό σκηνικό χρειάζεται και το αντίστοιχο γκαζόν. Ο συνθετικός χλοοτάπητας Superior είναι η ναυαρχίδα της HomeGrass καθώς προσφέρει πυκνότητα και απαλότητα. Μία πράσινη πολυτέλεια που θα συμπληρώνει ιδανικά το σαγηνευτικό τοπίο.

Η προσθήκη υδάτινου στοιχείου στον σχεδιασμό του κήπου σας, θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να εκτιμήσετε την απλότητα που κρύβεται στη φύση.

Πειραματιστείτε με διάφορα υλικά

Σκεφτείτε τον κήπο του σπιτιού σας ως μια προέκταση του εσωτερικού χώρου για να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά. Ένα ζεστό σπίτι βασισμένο στο ξύλο δεν μπορεί στο εξωτερικό του να έχει ψυχρά υλικά και το αντίστροφο. Ανακαλύψτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν - πέτρα, σκυρόδεμα, πλακάκια , σίδερο και ξύλο - με το καθένα να προσφέρει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε υλικά για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε και την πρακτικότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας τις απαιτήσεις συντήρησης και την αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Αν αναζητάτε όλα τα παραπάνω, μία καλή επιλογή είναι ο τεχνητός χλοοτάπητας Spring, με μοναδική απαλότητα, αντοχή και πυκνότητα.

Τέλος, πριν πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σιγουρευτείτε ότι είστε μέσα στο επιθυμητό budget που έχετε ορίσει για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Αν έχετε ήδη ξεφύγει στον προϋπολογισμό σας, σκεφτείτε έξυπνα και επιλέξτε το συνθετικό γκαζόν Smart με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής της αγοράς.

Φτιάξτε παρέα με τη HomeGrass τον κήπο των ονείρων σας

Η διαμόρφωση του κήπου σας είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει την αξία του σπιτιού σας και θα το μετατρέψει από ένα όμορφο χώρο σε κάτι μοναδικό . Με λίγη φαντασία, οργάνωση και μεράκι, μπορείτε να δημιουργήσετε τον κήπο των ονείρων σας.

Στη HomeGrass, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Τι περιμένετε λοιπόν; Ελάτε να φτιάξουμε παρέα τον κήπο που αξίζει πραγματικά στο σπίτι σας. 

 

Κάντε την αγορά σας στο E-shop

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

- Κήπος: Τοποθέτηση DIY Τεχνητού Γκαζόν

- Πως να επιλέξετε τον καλύτερο χλοοτάπητα

Διακόσμηση εξωτερικού χώρου - ιδέες για boem κήπο

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας