Αρχική / Blog /

Πώς μεταμορφώσαμε έναν ιδιωτικό κήπο με συνθετικό χλοοτάπητα

Πώς μεταμορφώσαμε έναν ιδιωτικό κήπο με συνθετικό χλοοτάπητα

/
Συνθετικός χλοοτάπητας φιλικός προς τα παιδιά

Ποτέ δεν είναι αργά για να ομορφύνετε το σπίτι σας, ξεκινώντας από τον κήπο σας! Το κλειδί είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας… Δημιουργήστε τον προσωπικό σας παράδεισο, όπου θα μπορείτε να “αποδράσετε” μαζί με οικογένεια και φίλους, ή να περάσετε ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο πίνοντας καφέ και απολαμβάνοντας τις πρώτες ανοιξιάτικες ηλιόλουστες ημέρες.

Στη HomeGrass εξειδικευόμαστε στον τεχνητό χλοοτάπητα και στην τοποθέτησή του, δημιουργώντας εξωτερικούς χώρους υψηλής αισθητικής, που πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και κυρίως, παραδίδονται στην ώρα τους!

Με μεθοδικότητα, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό μεταμορφώνουμε τον κήπο σας σε μία όαση… πρασίνου! Εμπνευστείτε από τα έργα μας και κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της HomeGrass για την ανανέωση του δικού σας κήπου!


Συνθετικός χλοοτάπητας για καταπράσινο κήπο χωρίς κόπο

Δείτε πώς το όνειρο ενός πελάτη μας έγινε πραγματικότητα σε έναν κήπο στο Αλεποχώρι έκτασης 2800m². Η υπέροχη κατοικία, μαζί με την πισίνα υπήρξαν πηγή έμπνευσης, αλλά και το ιδανικό έναυσμα για την απόλυτη μεταμόρφωση πρασίνου, που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων!

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Από το πρώτο ραντεβού, περιηγηθήκαμε με τον πελάτη μας στους χώρους της HomeGrass, όπου υπήρξε η δυνατότητα να δούμε σε φυσικό περιβάλλον και σε μεγάλες επιφάνειες τις διάφορες ποιότητες. Μαζί διαμορφώσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση και καταλήξαμε από κοινού στον νέο, καινοτόμο συνθετικό χλοοτάπητα GLORIOUS από τη συλλογή μας για έναν καταπράσινο κήπο με εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης.


Συνθετικός χλοοτάπητας: Αισθητική σε… GLORIOUS δόσεις

Το αποτέλεσμα ήταν άψογο, λειτουργικό, εντυπωσιακό! Μεγάλες επιφάνειες του πολυτελούς συνθετικού χλοοτάπητα GLORIOUS δημιούργησαν μια αρμονική σύζευξη χρωμάτων και υφών με κεντρικό άξονα την πισίνα και την πανέμορφη βλάστηση, προσφέροντας ένα θέαμα μοναδικό!

Κρατώντας το αυθεντικό, “ντύσαμε στα πράσινα” το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης, δημιουργώντας έναν “ζωντανό” κήπο που μιλάει στην καρδιά όλης της οικογένειας και αντανακλά την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη.

Συνθετικός χλοοτάπητας με υψηλή αντοχή… 55 χιλιοστών


Ο συνθετικός χλοοτάπητας GLORIOUS δεν πήρε τυχαία το όνομά του! Η σύνθεσή του τον καθιστά την ιδανική επιλογή για μία όμορφη, πολυτελή εμφάνιση σε κάθε κήπο. Η καινοτομία του βασίζεται στις non-directional μαλακές και ελαστικές ίνες που δεν δείχνουν προς μία φορά, με αποτέλεσμα μία σχεδόν φυσική υφή, που δύσκολα ξεχωρίζει από το πραγματικό γκαζόν, είτε σε όψη, είτε σε επαφή με γυμνό πόδι. Επιπλέον, το πέλος των 55 χιλιοστών του χαρίζουν υψηλή πυκνότητα, ενώ η εξαιρετική αντοχή και η άριστη αισθητική το καθιστούν, όχι άδικα, το κορυφαίο προϊόν της HomeGrass.


Απολαύστε GLORIOUS οικογενειακές στιγμές

Ο τεχνητός χλοοτάπητας GLORIOUS είναι η ιδανική λύση για παιδιά και κατοικίδια, καθώς είναι απόλυτα ασφαλής, δεδομένου ότι έχει πιστοποίηση ΕΝ 71-3, που εγγυάται την τήρηση των αυστηρών προτύπων ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, είναι υποαλλεργικός και μη τοξικός, χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής του.

Ανακαλύψτε τα οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα

Ξεχάστε τις ατελείωτες ώρες που περνούσατε στον κήπο κουρεύοντας ή ποτίζοντας το γκαζόν. Με τον χλοοτάπητα GLORIOUS από τη HomeGrass δεν ξοδεύετε χρόνο, χρήμα και νερό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ελάχιστη συντήρηση και… αγάπη! 


Green up your life με τη HomeGrass

Μην αναβάλετε άλλο το όνειρό σας για έναν καταπράσινο κήπο! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε τα οφέλη του συνθετικού χλοοτάπητα. Γνωρίστε από κοντά τον GLORIOUS, αλλά και την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας. Κλείστε ραντεβού για μία επίσκεψη στην έδρα της εταιρείας μας ή ζητήστε προσφορά και δείγματα!

Σχετικά προϊόντα

Glorious Πλαστικός χλοοτάπητας 55mm ύψους - Αγοράστε online
Νέος, καινοτόμος και Glorious με ύψος 55mm! Βασικό χαρακτηριστικό του, οι non-directional μαλακές κα...
Τιμή ανά m2
33,95 €
Περισσότερα

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας