Αρχική / Blog /

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου μονοκατοικίας-αυλής

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου μονοκατοικίας-αυλής

Μοντέρνα διαμόρφωση αυλής, εξωτερικού χώρου μονοκατοικίας, κήπου και ταράτσας με τεχνητό γκαζόν

Η συντήρηση του φυσικού γκαζόν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μπορεί να είναι πονοκέφαλος. Οι χλοοτάπητες απαιτούν πολύ νερό, κούρεμα, λιπάσματα και φυτοφάρμακα και όλα αυτά απαιτούν χρόνο, υπομονή και χρήματα. Ο καθαρισμός και η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα είναι απλός και είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική πρόταση για μια μόνιμα πράσινη αναβάθμιση σε εξωτερικούς χώρους.

Δεν υπάρχει όριο στο πώς μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στο σχεδιασμό του χώρου σας είτε έχετε έναν μεγάλο κήπο στην μονοκατοικία (ή και στην πολυκατοικία) σας, ένα μικρό μπαλκόνι ή κάτι ενδιάμεσο. Ανακαλύψτε μερικούς από τους εκπληκτικούς τρόπους με τους οποίους η HomeGrass χρησιμοποιεί τον τεχνητό χλοοτάπητα για να βελτιώσει τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών.

Ο τεχνητός χλοοτάπητας αποτελεί μια εξαιρετική λύση για μικρούς και μεγάλους χώρους τη στιγμή που ένα φυσικό γκαζόν απαιτεί χρόνο, χρήμα και απογοήτευση από την προσπάθεια να το συντηρήσετε. Επιπλέον, δεν χρειάζεται ποτέ να ποτίζεται, με αποτέλεσμα μια φιλική προς το περιβάλλον λύση που παράλληλα εξοικονομεί χρήματα στον λογαριασμό του νερού σας.

Τώρα που η μηχανή κουρέματος του γκαζόν βγήκε στη «σύνταξη», μπορείτε να απολαύσετε τα Σαββατοκύριακα σας όπως θέλετε.

Στο αίθριο

Ένας όμορφος κήπος είναι το μέρος που μπορείτε να απολαύσετε όλη την ημέρα, για παιχνίδι το απόγευμα μέχρι για barbeque το βράδυ. Σχετικά με την διαμόρφωση αυλής, ο τεχνητός χλοοτάπητας δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον και διακοσμεί υπέροχα και αρμονικά το αίθριο που διαθέτετε. 

Η μοντέρνα εκδοχή

Ένας απλός τετράγωνος κήπος μετατρέπεται σε έναν μοντέρνο χώρο χάρη σε ένα δημιουργικό σχέδιο με την προσθήκη τσιμεντένιων πλακών. Οι τσιμεντένιες πλάκες, οι ψηλοί θάμνοι, ένα πέτρινο αίθριο και ο φράχτης δημιουργούν ένα κομψό χώρο και παρέχουν αντίθετες υφές και χρώματα ενώ ο τεχνητός χλοοτάπητας θα είναι στο επίκεντρο του κήπου σας.

Φτιάξτε την ταράτσα σας

Μην παραβλέπετε την ταράτσα όταν πρόκειται για διακόσμηση! Τοποθετήστε τεχνητό χλοοτάπητα και μεταμορφώστε την ταράτσα σας στην απόλυτη ζώνη ψυχαγωγίας. Μία τραπεζαρία και ανάκλιντρα πάνω από τον χλοοτάπητα, αυτός ο χώρος θα είναι ιδανικός για επίσημες ή χαλαρές φιλικές συγκεντρώσεις και πάρτι.

Τροπικός παράδεισος στον χώρο της πισίνας

Αφήστε τα παπούτσια και περπατήστε ξυπόλυτοι στον χλοοτάπητα. Μετά από μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα, ο τεχνητός χλοοτάπητας παρέχει ασφάλεια όταν έχετε βρεγμένα πόδια, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για ολισθηρότητα, ενώ είναι σαν ένα μαλακό μαξιλάρι.

Βάλτε λίγο πράσινο

Τα κτίρια γραφείων με ταράτσες ή ακόμα και οι πολυκατοικίες, με την τοποθέτηση χλοοτάπητα μετατρέπονται σε μια υπαίθρια όαση καθώς παρέχει μια πινελιά πρασίνου που συνήθως λείπει από τις πολύβουες πόλεις. Ο καθαρός αέρας και η ψυχαγωγία σε εξωτερικούς χώρους μπορούν να επιτευχθούν και σε ταράτσες ψηλών κτιρίων!

Σχετικά άρθρα

Τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα σε μπαλκόνι

Διακόσμηση κήπου με πισίνα

Διακόσμηση αυλής σπιτιού στο χωριό

Γκαζόν που δεν χρειάζεται κούρεμα

youtube snapshot
youtube snapshot

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας