Αρχική / Blog /

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα πάνω σε τσιμέντο

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα πάνω σε τσιμέντο

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τσιμέντο

Σε ποιες επιφάνειες μπορούμε να τοποθετήσουμε συνθετικό χλοοτάπητα; Είναι καλύτερα να έχουμε τσιμέντο, πλακάκι ή χώμα; Εύλογα ερωτήματα τα οποία έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μας επισκέπτονται.

Συνθετικός χλοοτάπητας πάνω σε τσιμέντο

Η απάντησή μας; Η ίδια προς όλους!

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τσιμέντο

Το συνθετικό γκαζόν της HomeGrass μπορεί να τοποθετηθεί παντού.

Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν πάνω σε τσιμέντο

Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν/χλοοτάπητα πάνω σε τσιμένο - "Τι γκαζόν να βάλω;- Γκαζόν συντήρηση - Γκαζόν που δεν θέλει κούρεμα -  Συμβουλές από την HomeGrass

 

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τσιμέντο: Η πιο εύκολη & γρήγορη από όλες!

Η δυνατότητα που μας προσφέρει ο τεχνητός χλοοτάπητας όσον αφορά στις επιφάνειες που μπορούμε να τον τοποθετήσουμε, είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τον επιλέγουν όλο και περισσότεροι.

Το τσιμέντο είναι η μοναδική επιφάνεια στην οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε τον χλοοτάπητα, χωρίς καμία σχεδόν προετοιμασία του εδάφους, δεδομένου ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια σταθερή επιφάνεια.

Όσο πιο επίπεδο είναι το δάπεδο που πρόκειται να τοποθετηθεί το προϊόν, τόσο πιο άμεση θα είναι η τοποθέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών.

Τοποθέτηση γκαζον πανω σε τσιμεντο

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν τοποθετούμε τεχνητό χλοοτάπητα σε τσιμέντο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα καλό, ποιοτικό τεχνητό γκαζόν δίνει μία εντελώς νέα πνοή στο χώρο. Ποιες είναι όμως οι προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το άριστο αισθητικό & πρακτικό αποτέλεσμα;

  • Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όταν πρόκειται να τοποθετήσουμε τεχνητό γκαζόν πάνω σε τσιμέντο, είναι τα σκασίματα που αυτό μπορεί να έχει, καθώς και η δυνατότητα αποτελεσματικής απομάκρυνσης του νερού.
  • Όταν τοποθετούμε ένα προϊόν όπως είναι ο χλοοτάπητας πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αυτό δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει την κλίση και τις ανωμαλίες της εν λόγω επιφάνειας.
  • Αν παρατηρούμε κάποια σκασίματα ή κάποιες λακκούβες στο τσιμέντο μας, αυτές θα πρέπει να διορθωθούν, προτού προχωρήσουμε στην τοποθέτηση του προϊόντος.
  • Το δεύτερο σημείο όπου θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, είναι η ικανότητα της επιφάνειας να απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό της βροχής (ή οποιοδήποτε άλλο υγρό ενδέχεται να πέσει στο χλοοτάπητα).
  • Έτσι, συνδυάζοντας την ιδιότητα του χλοοτάπητα να απομακρύνει το νερό (μέσα από τις τρύπες που διαθέτει), μαζί με μία κατάλληλη κλίση του δαπέδου, εξασφαλίζουμε πως μπορούμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας χώρο, ακόμα και μετά από μία δυνατή βροχή.

Όταν υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και η αγάπη για αυτό που κάνεις, όλα γίνονται ευκολότερα. Αν και εσύ θέλεις να βάλεις χρώμα στη ζωή σου, να προσφέρεις στα παιδιά σου τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και να δώσεις στον χώρο σου την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, επικοινώνησε μαζί μας

Τοποθέτηση τεχνητού γκαζόν πάνω σε τσιμέντο

Συνθετικός χλοοτάπητας πάνω σε τσιμέντο

Η ομάδα της Homegrass είναι πάντα έτοιμη να σε ακούσει και να βρει την ιδανική λύση για οτιδήποτε αναζητάς!

Αμαλία Κατζουράκη (CEO)

Σχετικό άρθρο με την διαμόρφωση του κόστους της αγοράς και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα:

youtube snapshot
youtube snapshot

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας