Αρχική / Blog /

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα πάνω σε τσιμέντο

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα πάνω σε τσιμέντο

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τσιμέντο

Σε ποιες επιφάνειες μπορούμε να τοποθετήσουμε συνθετικό χλοοτάπητα; Είναι καλύτερα να έχουμε τσιμέντο, πλακάκι ή χώμα; Εύλογα ερωτήματα τα οποία έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μας επισκέπτονται.

Η απάντησή μας; Ο συνθετικός χλοοτάπητας της HomeGrass μπορεί να τοποθετηθεί παντού.

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τσιμέντο: Η πιο εύκολη & γρήγορη από όλες!

Η δυνατότητα που μας προσφέρει ο τεχνητός χλοοτάπητας όσον αφορά στις επιφάνειες που μπορούμε να τον τοποθετήσουμε, είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τον επιλέγουν όλο και περισσότεροι.

Το τσιμέντο είναι η μοναδική επιφάνεια στην οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε τον χλοοτάπητα, χωρίς καμία σχεδόν προετοιμασία του εδάφους, δεδομένου ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια σταθερή επιφάνεια.

Όσο πιο επίπεδο είναι το δάπεδο που πρόκειται να τοποθετηθεί το προϊόν, τόσο πιο άμεση θα είναι η τοποθέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών.

 

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν τοποθετούμε τεχνητό χλοοτάπητα σε τσιμέντο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένας υψηλής ποιότητας συνθετικός χλοοτάπητας δίνει μία εντελώς νέα πνοή στο χώρο.

Ποιες είναι όμως οι προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε το άριστο αισθητικό & πρακτικό αποτέλεσμα;

  • Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όταν πρόκειται να τοποθετήσουμε τεχνητό γκαζόν πάνω σε τσιμέντο, είναι τα σκασίματα που αυτό μπορεί να έχει, καθώς και η δυνατότητα αποτελεσματικής απομάκρυνσης του νερού.
  • Όταν τοποθετούμε ένα προϊόν όπως είναι ο χλοοτάπητας πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αυτό δεν μπορεί παρά να ακολουθήσει την κλίση και τις ανωμαλίες της εν λόγω επιφάνειας.
  • Αν παρατηρούμε κάποια σκασίματα ή κάποιες λακκούβες στο τσιμέντο μας, αυτές θα πρέπει να διορθωθούν, προτού προχωρήσουμε στην τοποθέτηση του προϊόντος.
  • Το δεύτερο σημείο όπου θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, είναι η ικανότητα της επιφάνειας να απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό της βροχής (ή οποιοδήποτε άλλο υγρό ενδέχεται να πέσει στο χλοοτάπητα).
  • Έτσι, συνδυάζοντας την ιδιότητα του χλοοτάπητα να απομακρύνει το νερό (μέσα από τις τρύπες που διαθέτει), μαζί με μία κατάλληλη κλίση του δαπέδου, εξασφαλίζουμε πως μπορούμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας χώρο, ακόμα και μετά από μία δυνατή βροχή.

Όταν υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και η αγάπη για αυτό που κάνεις, όλα γίνονται ευκολότερα.

Αν και εσύ θέλεις να βάλεις χρώμα στη ζωή σου, να προσφέρεις στα παιδιά σου τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και να δώσεις στον χώρο σου την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, τότε σωστά είσαι στην HomeGrass. 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας