Αρχική / Blog /

Διακόσμηση κήπου με απλά υλικά και συνθετικό γκαζόν

Διακόσμηση κήπου με απλά υλικά και συνθετικό γκαζόν

Διακόσμηση κήπου με απλά υλικά και τεχνητό γκαζόν! 5 ιδέες για ειδυλλιακό χώρο με συνθετικό γκαζόν.

Ο τεχνητός χλοοτάπητας σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και δυνατότητες από κάθε άποψη:

  • Μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, σε κήπο, βεράντα, ταράτσα.
  • Η συντήρησή του είναι εύκολη και απλή.
  • Σας προσφέρει τη δυνατότητα να τον διακοσμήσετε με διαφορετικούς και πρωτότυπους τρόπους.

Η HomeGrass σας προτείνει 5 υπέροχες ιδέες για την οικονομική διακόσμηση του κήπου σας, ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας γωνιά χαλάρωσης.

Διακόσμηση κήπου με χαλίκι

Ένα δημοφιλές διακοσμητικό στοιχείο είναι το χαλίκι. Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα με διάφορα χρώματα (χαλικάκι για δόμηση, χαλίκι για διακόσμηση κ.λπ.), με τα οποία μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς και να δημιουργήσετε πρωτότυπα σχέδια.

Επιπλέον, το διακοσμητικό χαλίκι έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα για το τεχνητό γρασίδι σας: είναι οικονομικό, προστατεύει από σκουπίδια και προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η διακόσμηση κήπων με χαλίκι πλέον αποτελεί μία δημοφιλή επιλογή μεταξύ των πελατών μας.

Μεταμόρφωση κήπου σε chill-out χώρο

Άλλη μία έξυπνη ιδέα είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο χαλάρωσης στον κήπο ή τη βεράντα σας και είναι πολύ απλό. Τι χρειάζεται να κάνετε; Δεν έχετε παρά να βάλετε μερικά έπιπλα όπως καναπέδες με μαξιλάρια, τραπέζια και καρέκλες στον τεχνητό χλοοτάπητα ή μαξιλάρες με χαμηλό τραπέζι και κεριά, δημιουργώντας έναν πρωτότυπο και χαλαρωτικό χώρο. Εξαιρετική ιδέα για όλους τους χώρους!

Η προσωπική σας παιδική χαρά

Εάν έχετε παιδιά, μια κούνια, τσουλήθρα, σκηνή ή ακόμα και ένα ξύλινο σπιτάκι, είναι εξαιρετικές ιδέες για να τοποθετήσετε στην κήπο σας όπου έχετε βάλει τεχνητό χλοοτάπητα. Θα μετατρέψετε τον κήπο σας σε ένα σούπερ διασκεδαστικό μέρος για τα μικρά! Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για πιθανές πτώσεις: ο τεχνητός χλοοτάπητας είναι μαλακός.

Feng Shui

Αν είστε λάτρης του feng shui γιατί να μην δώσετε μια νότα φύσης και γαλήνης; Τοποθετήστε σιντριβάνι με τρεχούμενο νερό και ανανεώστε την ενέργεια του χώρου σας, ενώ ο ήχος του νερού θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο.

Φυτά και δέντρα

Φυσικά φυτά και δέντρα δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν κήπο και ταιριάζουν υπέροχα με τον τεχνητό χλοοτάπητα.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τεχνητό χλοοτάπητα στον κήπο σας ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Σχετικά άρθρα

Συνθετικός χλοοτάπητας για μπαλκόνι

Πως καθαρίζεται ο χλοοτάπητας (τεχνητός)

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας