Αρχική / Blog /

Συνθετικός χλοοτάπητας: Για να μην στερείσαι το πράσινο ακόμα και αν είσαι στην Αττική!

Συνθετικός χλοοτάπητας: Για να μην στερείσαι το πράσινο ακόμα και αν είσαι στην Αττική!

/

Στερείστε το πράσινο γιατί μένετε στην Αττική; Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει αυτό καθώς ο συνθετικός χλοοτάπητας προσφέρει εξαιρετική ευελιξία δεδομένου ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους όπως σπίτια, κήπους, βεράντες, ταράτσες, και αλλού.

Χάρη στην ποικιλόμορφη φύση του, αποτελεί μία έξυπνη λύση για τη μέγιστη αξιοποίηση εκείνων των χώρων όπου το φυσικό γρασίδι απλώς δεν είναι πρακτικό – όπως συνήθως συμβαίνει σε χώρους σε μία πόλη. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στους λάτρεις της φύσης που αναπόφευκτα τηρούν έναν αστικό τρόπο ζωής, ζώντας σε μια πολυσύχναστη, ζωντανή πόλη, όπου οι εξωτερικοί χώροι είναι περιορισμένοι. Εδώ έρχεται η εφαρμογή του τεχνητού χλοοτάπητα ως μία απλή αλλά κυρίως πρακτική πρόταση.

Είναι ευρέως γνωστό ότι το τεχνητό γρασίδι είναι ιδανικό για μικρούς χώρους όπως ταράτσες, βεράντες, μπαλκόνια και μικρούς κήπους, καθώς μετατρέπει τους φαινομενικά άχρηστους χώρους σε πιο φωτεινούς και ικανούς να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές νέες χρήσεις. Το συνθετικό γκαζόν είναι επίσης ιδανικό για σκιερούς χώρους καθώς δεν χρειάζεται τον ήλιο για να αναπτυχθεί, να παραμείνει φρέσκο και υγιές.

Επίσης, το φυσικό γρασίδι, χωρίς ηλιακό φως, μπορεί να ξεραθεί ή να κάνει μπαλώματα σε αντίθεση με τον συνθετικό χλοοτάπητα που δεν θα παρουσιάσει ποτέ καφέ όψη, και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα καθιστώντας τον ιδανικό για χώρους με λιγότερο φως.

Γιατί λοιπόν αν δεν έχετε παραδοσιακό κήπο, να μην εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν στη βεράντα, την ταράτσα ή το μπαλκόνι σας;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι πολύ εύκολος στη συντήρηση για τη διατήρηση της καλής του εμφάνισης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όσους έχουν έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Και αφού έχουμε κατανοήσει την πρακτικότητα του συνθετικού χλοοτάπητα, μήπως θα θέλατε να κάνετε ένα πάρτι; Με τον συνθετικό χλοοτάπητα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καταστρέψουν οι καλεσμένοι το τεχνητό γκαζόν και έτσι αξιοποιείτε εξαιρετικά τον χώρο σας. Και πολύ περισσότερο εφόσον οι συνθετικοί χλοοτάπητες της HomeGrass είναι ανθεκτικοί και ιδανικοί για να πραγματοποιείτε πάρτι όσο συχνά θέλετε.

 

Σχετικοί σύνδεσμοι

Διαμόρφωση κήπου εξοχικού - εξωτερικού χώρου σπιτιού

Διακόσμηση κήπου με απλά υλικά

Διακόσμηση αυλής στο χωριό

youtube snapshot

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας