Αρχική / Blog /

Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα (Γκαζόν) σε Ταράτσα (Παπάγου)

Τοποθέτηση Συνθετικού Χλοοτάπητα (Γκαζόν) σε Ταράτσα (Παπάγου)

Τοποθεσία: Παπάγου / Αττική.

Ποιότητα συνθετικού χλοοτάπητα: Elegance

Επιφάνεια: 170m² σε Ταράτσα (Roof Garden)

 

Με θέα την όμορφη Αθήνα

Πάντα είναι ωραία η θέα όταν βρίσκεσαι ψηλά. Οι ιδιοκτήτες του νεόδμητου σπιτιού φαίνεται πως το γνώριζαν πολύ καλά. Βρισκόμαστε στου Παπάγου στην Αθήνα, μια περιοχή με αραιή δόμηση, πλούσια άλση, πάρκα και υπέροχους χώρους πρασίνου.

Το στήσιμο ενός ονείρου με τη βοήθεια των ειδικών

Η κατασκευή του σπιτιού έχει ανατεθεί εξολοκλήρου σε γνωστή κατασκευαστική εταιρεία. Όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, έτσι και στη δική μας, οι πελάτες - ιδιοκτήτες είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στα λόγια και στην εμπειρία του κατασκευαστή.

"Η συνεργασία γύρω από την κατασκευή του μεγάλου μας ονείρου - του σπιτιού μας - ήταν κάτι παραπάνω από άψογη! Μαζί ολοκληρώναμε βήμα-βήμα τα στάδια για την κατασκευή του σπιτιού μας. Οι αποφάσεις - από τον αριθμό των δωματίων, ως τη διακόσμηση των μπαλκονιών ή της ταράτσας - παίρνονταν από κοινού, ύστερα από λεπτομερείς συζητήσεις και σκέψεις".

Όσον αφορά στα τεχνικά γύρω από την κατασκευή του σπιτιού, ο πρώτος λόγος προφανώς ανήκε στους ειδικούς. Άλλωστε πώς μπορείς να φτιάξεις ένα απόλυτα λειτουργικό και όμορφο σπίτι, αν δεν είσαι διατεθειμένος να ακούσεις τις ιδέες αυτών που έχουν ολοκληρώσει εκατοντάδες παρόμοια έργα;

Οι “οδηγίες - επιθυμίες” από την πλευρά των ιδιοκτητών; Οι εξής δυο, όπως μας τις διατυπώνουν οι ίδιοι:

  1. Θέλαμε ένα όμορφο, λειτουργικό & διαχρονικό σπίτι, το οποίο θα προσέθετε ποιότητα και αισθητική στην καθημερινή μας ζωή.
  2. Θέλαμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο την ταράτσα του σπιτιού μας.

"Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε την απόλαυση που σου δίνει η αίσθηση του να βρίσκεσαι ψηλά και να απολαμβάνεις την Αθήνα, από το δικό σου μοναδικό χώρο", θα πουν οι ιδιοκτήτες, έχοντας απόλυτο δίκιο.

Ποιος δεν θα ήθελε να βρίσκεται τόσο κοντά στην πόλη την ίδια στιγμή που βρίσκεται τόσο κοντά στη φύση; Η περιοχή του Παπάγου διακρίνεται για την ημιορεινή μορφολογία και την πυκνή της βλάστηση.

Αποτελείται κυρίως από μονοκατοικίες ή τριώροφα κτίρια με πανέμορφους κήπους και πολύ πράσινο. Είναι φανερό λοιπόν πως ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του σπιτιού είναι η εντυπωσιακή θέα που απολαμβάνεις κυρίως από την ταράτσα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας (και της νύχτας).

Τεχνητός Χλοοτάπητας για Ταράτσες

Oι πελάτες μας έψαχναν μία λύση για το δάπεδο στην ταράτσα τους, ώστε να έχει ωραία αίσθηση και να απολαμβάνουν τον εξωτερικό τους χώρο, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ξοδεύουν τον πολύτιμο χρόνο ή τα χρήματά τους για τη συντήρηση αυτού.

Είχαν ακούσει διάφορα γύρω από την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα και είχαν ήδη αρχίσει να το βλέπουν ως την καλύτερη εναλλακτική. Παρόλα αυτά, η άποψη του κατασκευαστή γύρω από τη διαμόρφωση τόσο της ταράτσας τους, όσο και των μπαλκονιών τους, ήταν σημαντική για αυτούς.

Έτσι λοιπόν, αφού το σπίτι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, η συζήτηση έρχεται στην ταράτσα και την επιθυμία τους να τη διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η άποψη του κατασκευαστή ήταν πως εφόσον ήθελαν να φτιάξουν τη δική τους όαση στην ταράτσα του σπιτιού τους, το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν, ήταν πράγματι να βάλουν συνθετικό γκαζόν.

Ελάχιστη συντήρηση, μηδενικές ανάγκες ποτίσματος, ελάχιστο βάρος και καταπόνηση της ταράτσας.

Χωρίς πολλά λόγια, την επόμενη κιόλας μέρα, μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους μας. Ο κατασκευαστής και φίλος πλέον των ιδιοκτητών, θα φτάσει με ένα μεγάλο φάκελο, γεμάτο με projects με τεχνητό γκαζόν σε ταράτσες, βεράντες & μπαλκόνια.

Η Homegrass ως η πλέον εξειδικευμένη ομάδα τοποθέτησης συνθετικού γκαζόν

“Η ιδέα του συνθετικού γκαζόν κατέκτησε την προσοχή και τη φαντασία μας από την πρώτη στιγμή που την ακούσαμε. Είχαμε ήδη φανταστεί την ώρα που θα υποδεχόμαστε τους φίλους μας και θα απολαμβάναμε το αγαπημένο μας κοκτέιλ η το μπάρμπεκιου, παρακολουθώντας τη νυχτερινή Αττική να απλώνεται και να χάνεται στον ορίζοντα”.

Ύστερα από μια συζήτηση για το πού θα βρουν το καλύτερο και ποιοτικότερο συνθετικό γκαζόν, κατέληξαν στη Homegrass.

Eίχαν περάσει λίγες μέρες μόνο, όταν αποφάσισαν να μας επισκεφτούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Μας έδειξαν φωτογραφίες από την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον χώρο της ταράτσας και συζητήσαμε για τις διαφορετικές εναλλακτικές των προϊόντων μας.

Η επιλογή του προϊόντος, η άμεση εξυπηρέτηση & η απόλυτη ικανοποίηση

Η ποιότητα πους τους άρεσε πιο πολύ ήταν η Elegance - και όχι άδικα. Ήθελαν να συνδυάσουν τη μεγαλύτερη δυνατή πυκνότητα και αντοχή με την κορυφαία απαλότητα στο πάτημα με γυμνό πόδι.

Στοιχεία που προσφέρει εγγυημένα το Elagance της Homegrass. Την επόμενη μέρα, το εξειδεικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας πήγε στο χώρο τους - στου Παπάγου - ώστε να πραγματοποιήσει την επιμέτρηση της ταράτσας που επρόκειτο να τοποθετηθεί ο τεχνητός χλοοτάπητας.

Για ακόμα μια φορά, η ολοκλήρωση του project στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι πελάτες έμειναν κατενθουσιαμένοι. Τώρα πλέον μπορούν να χαίρονται το σπίτι τους ξέγνοιαστοι.

Έχουν το δικό τους πανέμορφο χώρο προκειμένου να απολαύσουν με την παρέα τους, ό,τι τραβά η όρεξή τους.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. . .

 

Σχετικό άρθρο:

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας