Αρχική / Blog /

Συνθετικός Χλοοτάπητας Ηράκλειο Κρήτης (ΕΡΓΟ)

Συνθετικός Χλοοτάπητας Ηράκλειο Κρήτης (ΕΡΓΟ)

Το Ηράκλειο Κρήτης Υποδέχεται την Homegrass & τον Συνθετικό Χλοοτάπητα!

Αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να δώσετε νέα πνοή στον κήπο και το πανέμορφο σπίτι σας, ζώντας τις πιο υπέροχες, χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια σας;

Διαβάζετε διάφορα για τις εναλλακτικές επιλογές γύρω από το γκαζόν, χωρίς να μπορείτε να καταλήξετε ποια είναι αυτή που θα σας προσφέρει το ομορφότερο ή το πιο εγγυημένο αποτέλεσμα;

Στο σημερινό άρθρο της Homegrass, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε ώστε να πάρετε την πιο σωστή απόφαση για τη διαμόρφωση του κήπου σας!

 

Νέο Έργο στο Ηράκλειο Κρήτης - Νέα Χαρούμενα Πρόσωπα

Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε προς τη νότια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, θα μεταφερθούμε στο Ηράκλειο της πανέμορφης Κρήτης όπου θα γνωρίσουμε μια χαρούμενη, τετραμελή οικογένεια με ένα φανταστικό σπίτι μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο!

Δύο υπέροχους γονείς με δύο μικρά παιδιά κι ένα παιχνιδιάρικο σκυλάκι, πλημμυρισμένα με μια αέναη διάθεση για παιχνίδι. Θα δούμε προβληματισμούς, ενστάσεις, χαρά και ενθουσιασμό.

Με άλλα λόγια, κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους όσους παίρνουν την απόφαση να επικοινωνήσουν μαζί μας και να φτιάξουν τον κήπο που πάντα ονειρεύονταν.

Η Ανάλυση του Έργου & Η Συζήτηση με τους Ιδιοκτήτες

Η πρώτη επαφή των ιδιοκτητών του εν λόγω σπιτιού, του Μάνου & της Κατερίνας με τη Homegrass, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά. Ήταν η στιγμή που ξεκίνησαν να μας περιγράφουν τι ακριβώς έψαχναν, ποια ήταν τα προβλήματα που ήθελαν να λύσουν και τι αναζητούσαν από τον κήπο του σπιτιού τους!

"Θέλουμε έναν ασφαλή χώρο όπου θα μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν ελεύθερα με τους φίλους τους και με το σκυλάκι μας, χωρίς να μας νοιάζει αν θα χτυπήσουν, λερωθούν ή φέρουν χώματα στο σπίτι. Το σπίτι - και ο κήπος - είναι για να τα χαίρεσαι, να τα ζεις, έτσι δεν είναι";

Είχαμε ξεκινήσει να κατανοούμε τι ήταν αυτό που αναζητούσαν οι νέοι αυτοί άνθρωποι. Άλλωστε, η ασφάλεια και η απόλαυση της ζωής χωρίς περιττές έννοιες, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που διακρίνουν πολλούς από τους πελάτες μας.

"Όπως θα διαπιστώσετε, ο κήπος μας θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο μέρη. Το ένα βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα του σπιτιού μας και είναι αυτό στο οποίο τα παιδιά μας αγαπούν να παίζουν! Το δεύτερο, το οποίο είναι αφιερωμένο για το μπάρμπεκιου και την παρέα με καλούς φίλους, βρίσκεται στο πίσω μέρος”.

Από τη στιγμή που καταλάβαμε τι ακριβώς χρειάζονταν οι φίλοι μας στο Ηράκλειο Κρήτης, η διαδικασία που ακολουθήσαμε ήταν άμεση και απλή. Ακολούθησε μια εκτενής συζήτηση γύρω από τα πλεονεκτήματα του τεχνητού χλοοτάπητα.

Η ασφάλεια των υλικών, η καταλληλότητα των προϊόντων μας για το παιχνίδι των παιδιών ή των κατοικιδίων & οι ανάγκες συντήρησης του τεχνητού χλοοτάπητα ήταν τα στοιχεία που ενδιέφεραν περισσότερο απ’ όλα τους ιδιοκτήτες! Στη συνέχεια συμφωνήσαμε να τους στείλουμε τα ανανεωμένα δείγματα της Homegrass με την πλήρη συλλογή των προϊόντων μας.

Αφού είδαν και εξέτασαν προσεκτικά τα δείγματα με το χλοοτάπητα, κατέληξαν, όπως ήταν αναμενόμενο, σε δύο διαφορετικές ποιότητες. Η μία θα τοποθετούταν στο μπροστινό τμήμα του κήπου όπου θα εξασφαλιζόταν το αδιάλειπτο, ασφαλές παιχνίδι των παιδιών!

Η δεύτερη ποικιλία, όπως είναι προφανές, ήταν αυτή που θα έμπαινε στο πίσω μέρος του σπιτιού και η οποία θα φιλοξενούσε τους φίλους των γονιών και τις αγαπημένες τους δραστηριότητες! Αφού οργανώσαμε τις ενέργειες μας λαμβάνοντας υπόψιν το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, η ομάδα της Homegrass μεταβαίνει στο Ηράκλειο ώστε να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και την επιμέτρηση του χώρου.

Από το σημείο αυτό και ύστερα, αυτό που χρειαζόμασταν ήταν λίγες μόνο ημέρες ώστε να ετοιμάσουμε τα προϊόντα για την τελική τους τοποθέτηση.

Η Μεγάλη Μέρα της Τοποθέτησης του Χλοοτάπητα Homegrass

Η μεγάλη μέρα είχε φτάσει. Ήταν η μέρα που ο κήπος των φίλων κρητικών θα άλλαζε τη ζωή τους κατά 100%. Πλέον ο Μάνος δεν θα ήταν υποχρεωμένος να δαπανά το μεγαλύτερο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο του στη συντήρηση και το κούρεμα του φυσικού - μέχρι πρότινος - γκαζόν.

Όπως ο ίδιος Θα μας πει:

"Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι ένας κήπος θα μπορεί να δώσει τόσο μεγάλη ικανοποίηση και απόλαυση, τόσο σε μας, όσο και στα παιδιά μας! Και το σημαντικότερο διαχειρίζομαι το χρόνο μου όπως εγώ θέλω, κάτι που πριν από λίγο καιρό ήταν αδιανόητο"!

Το project του Ηρακλείου γέμισε με χαρά, αφενός τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, αφετέρου όλους εμάς στη Homegrass βλέποντας πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες μας!

“Είχαμε ακούσει πολλά, τόσο για την εξαιρετική ομάδα σας, όσο και για τον τεχνητό χλοοτάπητα με τον οποίο δουλεύετε τόσα χρόνια” θα μας πει η Κατερίνα.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν μπορεί να περιγραφεί με λόγια η ποιότητα των υπηρεσιών σας, η ευγένεια και η άμεση ανταπόκριση που γνωρίσαμε στα πρόσωπα σας".

Τι παραπάνω θα μπορούσε να ακούσει κάποιος ώστε να γεμίσει με ικανοποίηση και με μια ατελείωτη όρεξη, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες;

Εσείς είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας και να βάλετε το χρώμα της Homegrass στη ζωή σας;

Μαζί μπορούμε να βρούμε όλα όσα χρειάζεται ο κήπος, το μπαλκόνι ή η ταράτσα του σπιτιού σας! Μιλήστε μαζί μας!

 

Σχετικά άρθρα:

Πως να επιλέξω πλαστικό γκαζόν

Χλοοτάπητας και DIY τοποθέτηση

Τι χλοοτάπητα να βάλω στον κήπο για τα παιδιά μου

Συνθετικός χλοοτάπητας HomeGrass

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου ιδέες

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας