Αρχική / Blog /

Συνθετικό Γρασίδι HomeGrass: Παρουσίαση Εταιρείας

Συνθετικό Γρασίδι HomeGrass: Παρουσίαση Εταιρείας

Συνθετικό γρασίδι / συνθετικό γκαζόν: Οδηγός από την HomeGrass.

Το πρώτο άρθρο της καινούριας μας σειράς είναι πλέον γεγονός.

Μάθε τα πάντα γύρω από το χώρο του συνθετικού γκαζόν και το πώς αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις τους χώρους που πάντα ονειρευόσουν. Παραδείγματα από σπίτια με χλοοτάπητα, τοποθετημένο από τους ειδικούς μας.

Το έναυσμα και η Δημιουργία της Homegrass  όπως τη διηγήθηκε η ίδια η δημιουργός της, Αμαλία Κατζουράκη,

Πώς να Φτιάξεις τον Κήπο που Πάντα Ονειρευόσουν

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα του να φτιάξεις τον κήπο των ονείρων σου εύκολα, γρήγορα, με τον τρόπο που εσύ θέλεις ή έχεις φανταστεί;

Με την επαγγελματική ομάδα της Homegrass - της Νο 1 εταιρείας προμήθειας και τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στην Ελλάδα - όλα είναι δυνατά.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το δικό σου μοναδικό χώρο. Το μέρος όπου θα μπορείς να ηρεμείς, να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου, να βλέπεις τα παιδιά σου να παίζουν τρισευτυχισμένα, και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά ενός όμορφου κήπου - αν όχι το κυριότερο - είναι το Πράσινο.

Γκαζόν, δέντρα, λουλούδια ή οτιδήποτε άλλο, το πράσινο είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας σε επίγειους παράδεισους.

Homegrass: Το Δημιούργημα μια Μεγάλης Αγάπης για το Συνθετικό Γκαζόν

Έχουν περάσει 20 σχεδόν ολόκληρα χρόνια  από τη στιγμή που ξεκινά το ταξίδι μου στο μαγικό κόσμο του συνθετικού γκαζόν.

Τότε ήταν η στιγμή που πήρα τη μεγάλη απόφαση του να ψάξω και να μάθω όσο περισσότερα μπορώ γύρω από το χώρο του συνθετικού χλοοτάπητα. Τα διάφορα είδη, τις ιδιότητες, τις εφαρμογές του.

Ο σκοπός μου ήταν ξεκάθαρος, και ύστερα από πολύ προσπάθεια και ατελείωτη επιμονή, τα κατάφερα.

Ήθελα να γνωρίσω το χώρο του γκαζόν όσο λίγοι.

Έτσι, τα τελευταία 19 χρόνια αναζήτησα - και αναζητώ -  συμβουλές, μαθήματα και τις καλύτερες πρακτικές από τους πλέον ειδικούς σε όλο τον κόσμο (αμέτρητες ώρες μαθημάτων στις μεγαλύτερες εταιρείες της Ολλανδίας και όχι μόνο).

Τόσο η εμπειρία όλων αυτών των ετών, όσο και η μεγάλη μου αγάπη για το συνθετικό γκαζόν, είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Homegrass.

Όραμα μου;

Να φτιάξω μια αξιόπιστη εταιρεία όπου θα ξέρεις πως μπορείς να απευθυνθείς προκειμένου να λάβεις την απαραίτητη υποστήριξη και όλα όσα αφορούν στη διαμόρφωση του αγαπημένου σου χώρου με το καλύτερο γκαζόν της αγοράς.

Βασική Πεποίθηση της Ομάδας μας

Αν θα έπρεπε να απομονώσουμε το σημαντικότερο στοιχείο που συμβάλλει στην επιτυχία και την διαρκή ανάπτυξη της Ομάδας Homegrass, αυτό είναι το εξής:

Ο μόνος τρόπος ώστε να πετύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα πάνω στη δουλειά σου, είναι το να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις.

Μόνο τότε βρίσκεις την απαραίτητη αφοσίωση και πειθαρχία ώστε να κάνεις τα πάντα για να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς. Αυτή άλλωστε είναι και η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας.

Νέοι άνθρωποι με όρεξη, αγάπη και πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο πως μαζί έχουμε ολοκληρώσει φανταστικά έργα, μικρής ή μεγάλης κλίμακας για τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη δουλειά μας αυτό είναι η μεθοδικότητα, η γρήγορη εξυπηρέτηση και το πάθος σε κάθε φάση του εκάστοτε project.

Η πολύχρονη εμπειρία και οι αξίες που μας χαρακτηρίζουν μας δίνουν τη δύναμη ώστε να αναλαμβάνουμε και να στήνουμε οποιοδήποτε project μας ζητηθεί από το Α ως το Ω.

Σκοπός μας;

Να παραδίδουμε στον πελάτη μας τον κήπο ή το χώρο που είχε ονειρευτεί, ξεπερνώντας πολλές φορές όποιες προσδοκίες και αν είχε.

Η Συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις

Όσο και να αγαπάς το αντικείμενο της εργασίας σου, δεν μπορείς ποτέ να γίνεις ο Νο1 αν δεν συμμετέχεις στα διεθνή τεκταινόμενα ώστε να βλέπεις από πρώτο χέρι τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της αγοράς.

Για αυτό το λόγο, τα τελευταία 15 χρόνια συμμετέχουμε στις μεγαλύτερες εκθέσεις γύρω από το συνθετικό χλοοτάπητα. ‘Ετσι, μπορώ να πω με σιγουριά πως είμαι σε θέση να διακρίνω και να επιλέγω εύκολα την πλέον ανώτερη ποιότητα γκαζόν για την εταιρεία μου και κατ’ επέκταση αυτούς που μας εμπιστεύονται.

Οι προσωπικές μου πολύχρονες γνωριμίες με τους ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων εργοστασίων του κόσμου έχει ως φυσικό επακόλουθο το εξαιρετικό πλεονέκτημα να παράγουμε τα προϊόντα που εμείς θέλουμε, όπως ακριβώς τα θέλουμε ώστε και ο πλέον απαιτητικός πελάτης να μένει ικανοποιημένος στο 100%.

Η ενεργός συμμετοχή μου σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του κλάδου - HORECA, XENIA, 100% Hotel Show - και η συνεχής, άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους μου έχουν δώσει και συνεχίζουν να μου δίνουν μοναδικές γνώσεις όσον αφορά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των διαφόρων τύπων πελατών.

Αν κι εσύ θέλεις να δεις τον κήπο των ονείρων σου έξω από το παράθυρό σου, μίλησε μαζί μας. Κλείσε τώρα ένα ραντεβού μαζί μας.

Μάθε εύκολα όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε απόφαση. . .

Αμαλία Κατζουράκη - CEO - HomeGrass


Σχετικά άρθρα:

youtube snapshot
youtube snapshot

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας