Αρχική / Blog /

Έργο: Συνθετικός Χλοοτάπητας Θεσσαλονίκη – Deluxe Γκαζόν

Έργο: Συνθετικός Χλοοτάπητας Θεσσαλονίκη – Deluxe Γκαζόν

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε ιδιωτικό κήπο στην Θεσσαλονίκη.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να ανεβάσεις την αισθητική του κήπου σου σε ασυναγώνιστα επίπεδα;

Η Homegrass & Ο Συνθετικός Χλοοτάπητας Έρχονται στη Θεσσαλονίκη Σκορπίζοντας Χαρά

Σήμερα θα δούμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Ένα παράδειγμα πραγματικής μεταμόρφωσης κήπου στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο παρόν κείμενο θα μάθουμε την πλήρη διαδικασία μέσω της οποίας ο τεχνητός χλοοτάπητας HomeGrass, συντελεί ώστε ένας μέτριος, συνηθισμένος κήπος, να μετατραπεί σε μια καταπληκτική όαση πρασίνου & πηγή χαλάρωσης.

Και το σημαντικότερο; Εύκολα, γρήγορα & εγγυημένα.

Η Υλοποίηση Ενός Ονείρου: Ένα Υπέροχο Σπίτι Μέσα σε Έναν Παραδεισένιο Χώρο Πρασίνου

Τεχνητός χλοοταπητας Θεσσαλονίκη

Κάποιοι ισχυρίζονται πως το σπίτι είναι το σημαντικότερο καταφύγιο του ανθρώπου. Το μέρος όπου ξεκουράζεσαι, ξεφεύγεις από τους έντονους ρυθμούς του έξω κόσμου, απολαμβάνεις όμορφο, ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάς.

Στο μέρος αυτό συναντήσαμε το Δημήτρη και τη Μαρία. Δύο υπέροχους ανθρώπους σε ένα όμορφο σπίτι, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία μας από την αρχή: Μας πήρε δέκα μόλις λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώστε να βρεθούμε στην εξώπορτα του σπιτιού όπου τα τελευταία πεντέμισι χρόνια μένει η Μαρία με το Δημήτρη.

Δύο νέοι άνθρωποι με αξιοσημείωτη διάθεση για τη ζωή, το κυνήγι των ονείρων τους και τις προκλήσεις.

“Πάντα μας γοήτευε η ιδέα ενός όμορφου σπιτιού, ενός σημείου αναφοράς όπου θα περνούσαμε τη ζωή μας όπως ακριβώς την έχουμε ονειρευτεί"

, ήταν τα πρώτα λόγια των δύο ιδιοκτητών, ώστε να ξεκινήσει ένας ενδιαφέρων διάλογος με τα μέλη της Homegrass. Η συζήτηση συνεχίστηκε με τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση της πρόσφατης ανακαίνισης του σπιτιού τους.

“Όπως τα περισσότερα ωραία πράγματα στη ζωή, το σπίτι μας έκανε το δικό του κύκλο. Είχε έρθει η στιγμή όπου θέλαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα”

, θα μας πει η Μαρία. Όπως έχουμε δει και σε αντίστοιχες περιπτώσεις όλα αυτά τα χρόνια που τοποθετούμε συνθετικό χλοοτάπητα, μία καλή ανακαίνιση έχει τη δυναμική να ανανεώνει τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χαράσουν νέα σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Η περίπτωση του Δημήτρη & της Μαρίας το επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά.

Δεν χρειάστηκε πολλή συζήτηση μαζί τους ώστε να καταλάβουμε πως η ανακαίνιση του σπιτιού και του κήπου ήταν το στοιχείο που χρειάζονταν, ώστε να ανανεώσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση τους για νέα πράγματα.

Συνθετικός χλοοτάπητας Θεσσαλονίκη

Οι Εναλλακτικές Επιλογές & η Κατάληξη στο Συνθετικό Γκαζόν για τον Κήπο στην Θεσσαλονίκη

"Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του σπιτιού μας ήταν - και είναι - ο κήπος που το περιβάλλει". Στο μεταξύ, τα πρόσωπα και των δύο εκπέμπουν τόσο τον ενθουσιασμό, όσο και τη συνηθισμένη ανυπομονησία που έχει κάποιος όταν περιμένει με χαρά να δει το τελικό αποτέλεσμα. "Είναι γεγονός πώς η τελική απόφαση του να επενδύσουμε το σύνολο του κήπου μας με τεχνητό γκαζόν, μας πήρε παραπάνω χρόνο απ’ όσο είχαμε φανταστεί". Από ότι μάθαμε εκ των υστέρων, οι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν να αποχωριστούν τα δέντρα που τόσα χρόνια φρόντιζαν και ομόρφαιναν τον κήπο τους. Επιπροσθέτως, οι ενδοιασμοί που είχαν σχετικά με την αντοχή και το αισθητικό αποτέλεσμα του συνθετικού γκαζόν, ήταν οι παράγοντες που συνετέλεσαν στην καθυστέρηση της απόφασής τους. Όπως όμως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ίδιοι αργότερα - προς μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια - όλοι οι ενδοιασμοί και οι όποιες αμφιβολίες είχαν, όσον αφορά στην επιλογή του τεχνητού γκαζόν, εξαφανίστηκαν από τη στιγμή που ήρθαν σε επαφή με τα έργα, την ιστορία, την αφοσίωση της εταιρείας μας.

"Η εμπειρία & τα έργα της Homegrass, ήταν οι παράγοντες που μας ενέπνευσαν την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας & εμπιστοσύνης, ώστε να πάρουμε την απόφαση και να επικοινωνήσουμε μαζί τους".

Η Επαφή με τη Homegrass Ένα από τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνεται όποιος έρχεται σε επαφή με τη Homegrass, είναι η άμεση εξυπηρέτηση που επιδεικνύει σε κάθε project. Η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, είναι κάποια από τα στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας μας, από την στιγμή που αυτή ιδρύθηκε. Η επίγνωση των εξαιρετικά έντονων ρυθμών της σύγχρονης καθημερινότητας, δεν αφήνει περιθώρια για κάτι λιγότερο. Έτσι λοιπόν, είχαν περάσει μόλις δύο μέρες από τη στιγμή που λάβαμε το email του συγκεκριμένου ζευγαριού ώστε να στείλουμε την εξειδικευμένη ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ένα απλό μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μερικές φωτογραφίες από τον κήπο που επρόκειτο να επενδύσουμε, ήταν αρκετά.

Η Επίσκεψη των Τεχνικών, Η Επιμέτρηση του Χώρου & Η Τοποθέτηση

Τα μέλη της Homegrass έχουν φτάσει στο προσφάτως ανακαινισμένο σπίτι. Εκεί, αφενός θα επιδείξουν τα διαφορετικά προϊόντα που μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες, αφετέρου θα μελετήσουν το χώρο, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένα όταν έρθει η μέρα της τοποθέτησης. Είναι το σημείο όπου λαμβάνουν χώρα τα δύο σημαντικότερα βήματα ενός project:

  • Η Επιλογή του ή των διαφορετικών ποιοτήτων χλοοτάπητα
  • Η Επιμέτρηση και η ανάλυση του υπό κατασκευή χώρου

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κήπου ήταν πως κάλυπτε περιμετρικά ολόκληρο το σπίτι. Θα μπορούσε κανείς να το παρουσιάσει ως ένα σπίτι στην κορυφή ενός μικροσκοπικού λόφου, περικυκλωμένο από όμορφα, διαφόρων μεγεθών δέντρα. Η δουλειά της Homegrass ήταν να μεταμορφώσει το χώρο αυτό στην πράσινη όαση που είχαν ονειρευτεί οι ιδιοκτήτες, χωρίς να χρειαστεί η οποιαδήποτε επέμβαση στα υπάρχοντα δέντρα. Το ζευγάρι επέλεξε την ποιότητα Deluxe. Ένα από τα ποιοτικότερα μοντέλα της εταιρείας μας, με πυκνότητα και απαλότητα στο μέγιστο, το οποίο συνδυάζει άριστα την πολύ υψηλή αντοχή με την άψογη αισθητική.

Το Τελικό Αποτέλεσμα

Σε λίγες μέρες, το έργο μας είχε ολοκληρωθεί.

"Δεν πίστευα ποτέ πόσο εύκολο θα ήταν να απολαμβάνεις τον κήπο που πάντα ονειρευόσουν, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύεις μέρες ολόκληρες προκειμένου να τον φροντίζεις και να τον κρατάς υγιή".

Ένας από τους λόγους που ο Δημήτρης επέλεξε το συνθετικό γκαζόν έναντι του φυσικού, ήταν η ως τώρα εμπειρία του σε έναν κήπο με φυσικό γρασίδι.

"Πότισμα, ασθένειες, κούρεμα. . . Ατελείωτες ώρες φροντίδας ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε τον κήπο μας για μερικούς μήνες μέσα στο έτος."

Τώρα πλέον δεν θα χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά. Το ζευγάρι ήταν ελεύθερο να ζήσει και να χαρεί το σπίτι και το νέο του κήπο, όπως ακριβώς ήθελαν. Barbeque με φίλους, παιχνιδι με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, χαρούμενες στιγμές χαλάρωσης.

Πλαστικο γκαζον τοποθετηση Θεσσαλονικη

Πλαστικό γκαζόν ποιότητες

Σχόλια που μας κάνουν να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και προσπάθεια. Ένα super επιτυχημένο project με συνθετικό χλοοτάπητα, καταφέρνει για ακόμα μια φορά, να κάνει περήφανους εμάς και ευτυχισμένους δύο υπέροχους ανθρώπους!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.


Expert Author/CEO
Αμαλία Κατζουράκη

Σχετικά άρθρα:

  1. Τι γκαζόν να βάλω στον κήπο μου;
  2. Γκαζόν σε ταράτσα (Φωτογραφίες από έργο στην Αθήνα)
  3. Συνθετικός λοοτάπητας τιμές (ένας εκπαιδευτικός οδηγός για την διαμόρφωση του κόστους)
  4. Δείτε πληροφορίες για ένα έργο μας εφαρμογής συνθετικού χλοοτάπητα στο Ηράκλειο Κρήτης

youtube snapshot
youtube snapshot

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας